VIDEO - ÎPS Teodosie susține că doar Dumnezeu îl poate sancționa cu adevărat

Numai Dumnezeu mă poate sancționa, susține Teodosie al Tomisului după ce superiorii i-au adus critici extrem de dure în refuzul de a-l numi mitropolit

Webeditor: Iulian Ciurea vineri 21 mai 2021 , 19:17

ÎPS Teodosie susține că doar Dumnezeu îl poate sancționa cu adevărat
ÎPS Teodosie susține că doar Dumnezeu îl poate sancționa cu adevărat
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Așa răspunde arhiepiscopul Teodosie acuzațiilor grave care au căzut peste el din Dealul Mitropoliei după ce a cerut să fie...

mitropolit.

Preafericitul Daniel consideră că nu merită asta- l-a numit răzvrătit și l-a criticat mai ales pentru atitudinea provocatoare din timpul pandemiei- când a sfidat restricțiile.

Prelatul recunoaște că nu a ascultat nici recomandările autorităților și nici pe cele ale superiorilor când a venit vorba de restricții... A organizat pelerinaje- a făcut a doua oară slujba de paște fără acordul Patriarhiei- dar mai mult de atât- a supărat biserica-mamă cu declarații controversate...

Scandal în biserică. ÎPS Teodosie- Numai Dumnezeu mă poate sancționa

Cele mai recente s-au referit la părerile despre inferioritatea femeii în biserică sau despre...

masturbare!

Adevăr grăiește- căci se pare că numai Dumnezeu mai poate face minuni în ruptura sfântă dintre Preafericitul Daniel și Teodosie... Până atunci- refuzul e categoric.

„Răspunsul oficial transmis de cancelaria Sfântului Sinod unei solicitări nejustificate a fost un răspuns foarte clar, perfect argumentat, justificat și necesar! Nu există rațiuni canonice, pastorale, misionare pentru transformarea Arhiepiscopiei Tomisului în mitropolie.”, spune purtătorul de cuvânt al Patriarhiei.

Greșit- spune înalt preasfințitul Teodosie- care consideră că toate motivele înșirate de Sfântul Sinod sunt pure fabulații și spune că va scoate el adevărul la lumină.

ÎPS Teodosie, acuzat de Patriarhie că are datorii și promovează plagiatul

„Dar de ce să mă retrag? A te retrage înseamnă a abandona. Dar eu sunt pricina? Dar ce am făcut să nu fie mitropolie cât sunt eu aici!”, pretinde Teodosie.

Patriarhia Română i-a imputat că ar avea datorii neplătite de aproape o jumătate de milion de lei și că ar promova plagiatul la școala doctorală pe care o păstorește. Teodosie- în schimb- spune că ar fi vorba de o eroare!

În cele din urmă- înainte să urce în bolidul de zeci de mii de euro- arhiepiscopul Tomisului a binecuvântat câțiva credincioși și le-a făcut o promisiune.

 

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si