Virginia a simțit nevoia să clarifice situația dintre ea și Patrick. După ce au avut mai multe întâlniri în camera roșie, Virginia a dorit să știe dacă Patrick regretă că a ales-o pe ea, ci nu pe Rebecca. 

Dar, uite așa, de la o simplă întrebare, s-a iscat un mic scandal în "Casa Iubirii".

virginia

Virginia: Îți pare rău că m-ai chemat la camera roșie?

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Virginia are nevoie de clarificări. Regretă Patrick că nu a chemat-o pe Rebecca în camera roșie?

Virginia a început discuția care avea să conducă treptat către o mic scandal. Rebecca ar fi părut deranjată și geloasă că Patrick preferă întâlnirile cu altă concurentă în camera roșie, lucru care a ridicat suspiciuni Virginiei.

Citește și: „Ne simțim foarte bine”. Robi, gelos pe apropierea dintre Patrick și Virginia? Cum a reacționat concurentul când și-a văzut fosta iubită în brațele celui despre care spune că îi este prieten?

virginia patrick rebecca

Rebecca se simte atacată: "Eu stau și sufăr"

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

După ce s-ar fi văzut de mai multe ori în camera roșie, Virgini a dorit să știe ce simte Patrick cu adevărat când vede reacțiile Rebeccăi.

Virginia: Vreau să îl întreb ceva pe Patrick. Patrick, oarecum îți pare rău că m-ai chemat la camera roșie pentru că poate... am o teorie. Poate Rebecca ar fi vrut să te cheme pe tine și văzând că tu nu ai chemat-o pe ea...

Poate acum nu te mai cheamă și e posibil să rămâi fără cameră roșie.

Patrick: Virginia, îți mulțumesc pentru întrebare. Nu regret faptul că te-am chemat pe tine la camera roșie. Nu consider că Rebecca trebuie să fie ghidată de treaba asta că am chemat-o sau nu am chemat-o...

Iar de aici până la ceartă a fost doar un pas.

Rebecca a fost vizibil deranjată de conversația celor doi și a ieșit la atac, dorind să clarifice că nu o supără întâlnirile celor doi.

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Mădălin Ionescu, în doliu! Prezentatorul TV a dat vestea cumplită printre lacrimi: „S-a stins. Am trăit cu o durere imensă ultimele lui clipe”- wowbiz.ro

Mai mult decât atât, Rebecca a dorit să clarifice faptul că dacă ar fi vrut ceva cu Patrick, nu ar fi interesat-o ce se întâmplă în jurul ei.

Citește și: VIDEO "Aproape mi-au dat lacrimile". Ștefania și-a stăpânit cu greu emoțiile. Ce i-a mărturisit lui Cosmin, în camera roșie? Imaginile cu cei doi spun totul

virginia patrick rebecca

Virginia are nevoie de clarificări din partea lui Patric

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Rebecca: Nu știu în ce filme încercați voi să mă băgați pe mine, ca și cum eu stau și sufăr după Patrick!

Virginia: Eu l-am întrebat!

Rebecca: Nu știu de ce insiști pe subiectul ăsta dacă eu am spus clar că nu... Cosmin zise înainte că mie mi-ar plăcea de Patrick ca și cum eu nu recunosc, că nu face el pași spre mine.

Virginia: Cosmin a spus, nu eu!

Rebecca: Cred că s-a văzut foarte clar că eu aici, dacă îmi place de cineva, nu stau să țin cont.

Virginia: Eu l-am întrebat pe Patrick dacă regretă camera noastră roșie, nu avea legătură cu...

Citeste si: Tavi Colen, mărturisiri despre trădarea din trupa Talisman. Artistul nu îl poate uita Alin Oprea. „Trădarea de la un frate nu se uită ușor. Mi-a luat absolut toată viața mea de artist.”- kfetele.ro

Citeste si: Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au despărțit? Cum a apărut artista la premiera filmului- radioimpuls.ro

Rebecca: Și ziseși că ai teoria asta, că eu l-aș fi chemat pe el, dacă nu te-ar fi chemat pe tine.

Patrick: Teoria asta este în urma faptului că s-ar fi putut accepta ca tu să mă chemi în camera roșie ținând cont că noi am fost într-o cunoaștere până alaltăieri... Nu spune nimeni că tu ești îndrăgostită de mine.

Rebecca: Bine!

 

 

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si