VIDEO | Jale şi amenzi în casa Duduienilor

E scump ultimul drum al interlopului Emi Pian, ucis în răfuiala mafiotă din Giulești. Duduienii dau bani și la lăutari, care le cântă de jale, dar și la polițiștii care de aseară taie în continuu amenzi pentru că sutele de oameni veniți la priveghi nu respectă restricțiile. Șeful Poliției Capitalei și cel al Jandarmeriei s-au dus personal la poarta clanului să le ceară să aducă pentru oameni măști de protecție și gel dezinfectant. Între timp, Florin Salam a plecat de la căpătâiul răposatului direct la spital, unde fratele lui este în stare grav, suspect se pare de infecție cu covid.

Andreea Stoica, joi 06 august 2020 , 19:31

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

  Lumea interlopă s-a adunat câtă frunză câtă iarbă lângă sicriul celui pe care-l numeau regele Emi Pian. Atmosfera de jale a fost asigurată de Florin Salam și Sorinel Copilul de Aur, care au venit cu un repertoriu special în memoria răposatului.

  În fața acestor imagini uluitoare, transmise live pe internet, pălește orice urmă de prevenție în plină pandemie, astfel că polițiștii și jandarmii s-au văzut nevoiți să taie amenzi. Peste o sută de persoane venite la priveghi au fost sancționate. Printre cei buni de plată se numără și Florin Salam, care a cântat ore bune la căpătâi, înconjurat de o mulțime de oameni, în condițiile în care fratele lui e internat la Matei Balș, se pare, fiind suspect de infecție cu covid.

  Citeste si: Ludovic Orban: Trebuie dusă o luptă constantă contra clanurilor de interlopi

  Revenind la casa Duduienilor, pe lumină, spiritele s-au mai liniștit, dar vila continuă să fie păzită ca o fortăreață de trupe întregi de jandarmi. Mai mult, accesul pe străzile vecine casei a fost restrictționat pentru cei ce locuiesc acolo, astfel oamenii trebuie să ocolească zona pentru a ajunge acasă. Chiar și șefii de la Jandarmerie și Poliția Capitalei s-au înființat la poarta interlopilor, ca să se asigure că nu vom asista la alte răfuieli și că se respectă restricțiile din pandemie.

  Autoritățile spun că au vorbit cu frații răposatului să aducă măști și gel dezinfectant și să nu mai permită la căpătâi prezența unui număr atât de mare de oameni.

  VIDEO | Jale şi amenzi în casa Duduienilor
  VIDEO | Jale şi amenzi în casa Duduienilor

  Departe de agitația priveghiului, vin vești de la medicii legiști care au făcut autopsia cadavrului, iar cauza morții pare să fi fost un infarct, care putea fi cauzat de droguri. Surse de la INML spun că au găsit urme de substanțe psihoactive în sângele interlopului, și o tăietură gravă la femur.

  Citeste si: Institutul Matei Balș, prima reacție după acuzațiile lui Florin Salam: „În fiecare zi s-a discutat cu familia”. Care este starea lui Neluțu Stoian

  Concluziile finale ar putea să fie primite abia în câteva luni, iar până atunci, există riscul ca presupusul ucigaș să rămână în libertate. De altfel, polițiștii nu au dat oficial niciun nume, au spus doar că principalul suspect este internat in stare gravă la spitalul Elias, sub pază strictă. E vorba despre Richard din clanul Rinu. Individul a fost suspus astăzi unei operații după rănile suferite în timpul răfuielii mafiote, iar imediat ce starea de sănătate îi va permite, procurorii îl vor audia.

  Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
  Te-ar putea interesa si