VIDEO - Laurette spune că a fost atacată și aproape violată într-un hotel

Îi mulțumesc lui Dumnezeu că am scăpat cu viață, spune Laurette, după episodul terifiant pe care l-a trăit într-un hotel din Capitală.

Iulian Ciurea, joi 11 martie 2021 , 19:27

Laurette spune că a fost atacată de afacerist în camera de hotel
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

„A avut loc o agresiune fizică, atât pot să vă spun! Din senin a pornit totul! Îi mulțumesc lui Dumnezeu că am scăpat cu viaț ă și că azi sunt printre voi!”, spune Laurette.

Laurette povestește că bărbatul de 43 de ani, care s-a dat drept afacerist din industria lemnului și pe care îl acuză acum de fapte oribile, o abordase inițial pe internet. Se întâmpla în urmă cu două luni- timp în care s-au tot tachinat online până când săgeata lui Cupidon l-ar fi lovit. Vrăjit de frumusețea mulatrei și îndrăgositit lulea- ar fi insistat să se vadă față-n față. Alaltăieri s-au întâlnit la o cină romantică- spune femeia- urmată ieri de un alt episod. De această dată Laurette a acceptat să se ducă la hotel din centrul vechi cu așa-zisul amorez, amăgită fiind de o promisiunea măreață pe care i-o făcuse: că îi va da 5 mii de euro de ziua mamei, să-i cumpere cadouri fetiței.

Laurette spune că a fost atacată de afacerist în camera de hotel

În hotel- totul a luat o turnură șocantă- spune Laurette- care susține că individul ar fi încercat să abuzeze sexual de ea.

„Mulțumesc lui Dumnezeu că am avut putere și nu m-am pierdut și am luptat cu el ca să pot să scap... Dacă poliția nu venea în ultimele două minute, mă omora!”, afirmă Laurette.

Polițiștii au spart ușa ca să o poată salva pe Laurette din mâinile agresorului....

„Dacă nu interveneau la timp, mă omora acolo, atât pot să vă spun! Am mai multe lovituri pe corp, de asta am venit la IML!”, susține Laurette.

Individul- însă- a declarat cu totul altceva la poliție. Potrivit unor surse din anchetă- o descrie pe Laurette ca pe o damă de companie- care s-a dus la el, în camera de hotel, ca la un simplu client.

Inițial- bărbatul i-ar fi arătat o borsetă cu 5 mii de euro- doar că- după ce s-a consumat plăcerea carnală- i-ar fi dat mulatrei doar 300 de euro- fiind nemulțumit de prestația ei.

Afaceristul spune că Laurette a vrut să-i ia mai mulți bani decât conveniseră

Considerându-se nedreptățită- ea s-ar fi năpustit să smulgă borseta- moment în care el ar fi mușcat-o de deget.

Conform acelorași surse judiciare, Laurette nu s-ar fi lăsat mai prejos și l-ar fi lovit cu cotul în gură pe bărbat.

„Eu am o bănuială cine dorește să-mi facă rău! Nu voi renunța, orice s-ar scrie de mine!”, spune Laurette.

Polițiștii au deschis o anchetă pentru loviri și alte violențe. Între timp- Laurette și avocatul acesteia au fost astăzi la Institutul de Medicină Legală pentru ca medicii de aici să constate rănile de pe trup și să-i dea un certificat pe care îl va atașa plângerii penale.

 


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Ce face Cătălin Moroșanu în fiecare dimineață de când e la Survivor România 2021?... Ce face Cătălin Moroșanu în fiecare dimineață de când e la Survivor România 2021? Motivul pentru care se trezește înaintea tuturor
spotmedia.ro
Altă cale nu e! Bărbați sau puștani Altă cale nu e! Bărbați sau puștani
spotmedia.ro
Toți angajaţii de la Primăria Capitalei primesc spor de condiții vătămătoare de muncă,... Toți angajaţii de la Primăria Capitalei primesc spor de condiții vătămătoare de muncă, deşi lucrează într-o clădire reabilitată din centru. Salariul mediu e dublu faţă de media pe ţară
b1.ro
Lovitură grea pentru Diana Șoșoacă! Ar putea fi închis Lovitură grea pentru Diana Șoșoacă! Ar putea fi închis
infoactual.ro
Nostradamus a prezis. Schimbări zguduitoare pentru toată planeta! Viitorul pare... Nostradamus a prezis. Schimbări zguduitoare pentru toată planeta! Viitorul pare înfricoșător
infoactual.ro
Ce spun medicii despre starea de sănătate a lui Victor Socaciu. „Spitalul se supune... Ce spun medicii despre starea de sănătate a lui Victor Socaciu. „Spitalul se supune tuturor rigorilor legale…”
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si