VIDEO| Lucian Mîndruță, despre adevărul crunt din sistemul medical din România

Peste 100 de salvatori din spitale au fost depistați pozitiv și cel puțin încă pe-atâția sunt acasă, în autoizolare. Ceilalți, deocamdată sănătoși, trebuie să fie scut în fața unui inamic nevăzut. Jurnalistul Digi FM Lucian Mîndruță face o analiză a situației din acest moment.

Author: R.B. miercuri 25 martie 2020 , 19:37

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

”Am făcut greșit un lucru foarte simplu. Protocoalele noastre sunt bazate pe o minciună. Pe minciuna de la început. Vă aduceți aminte, acum trei sau patru săptămâni, când a ieșit Guvernul întreg să spună că avem de toate? Ei bine, atunci nu aveam de toate.

Nici teste destule, nici echipamente. Nu știu dacă oamenii ăștia știau, dacă a fost propagandă sau, pur și simplu, au încercat să ne liniștească. Ce s-a întâmplat mai departe a fost că toate procedurile din spitale au fost făcute pe baza acestui principiu, că avem. Și, de fapt, noi nu aveam”, a spus Mîndruță.

În plină pandemie care înspăimântă lumea-ntreagă, numărul morților din România crește la 14, dar și cel al salvatorilor care se îmbolnăvesc pe capete, înainte ca "lupta" să înceapă! "Nu vor să ne mai testeze"- povestește o asistentă medicală din Suceava, oraș care seamănă din ce în ce mai mult cu Lombardia.

Citeste si: Motivul pentru care mama unui copil, care și-a pierdut viața la Revoluție, și-a dat foc în Poiana Brașov. Ce scria în biletul de adio- kanald.ro

Citeste si: Cătălin Botezatu a vorbit despre motivul pentru care Stephan Pelger s-a sinucis: „El avea probleme”- wowbiz.ro

Citeste si: Lombardia înregistrează alte 296 de decese miercuri

Scenariul pe care l-am auzit doar la italieni- unde cadrele medicale depistate pozitiv sunt nevoite să trateze pacienți- nu este însă confirmat de autorități. Pe de altă parte, un lucru e cert: coronavirusul a fost confirmat la salvatori din 7 spitale.

Citeste si: Scriitorul şi disidentul Paul Goma a murit la Paris din cauza Covid-19

Al 14-lea deces la o persoană diagnosticată cu COVID-19 a fost confirmat miercuri. Numărul total al cazurilor de îmbolnăvire cu coronavirus a ajuns miercuri la 906, fiind diagnosticate alte 144 de persoane în ultimele 24 de ore.

Citeste si: Un medic plânge în hohote, în fața camerei: "Ni s-a spus să-i lăsăm să moară pe cei bătrâni"


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si