Speranta s-a reaprins in sufletul famieliei, dupa o veste venita de la o colega de scoala a Luizei. Fata le-a povestit parintilor ca, noaptea trecuta, numarul de telefon al adolescentei de 18 ani a fost activ pe WhatsApp.

TONEL POP, AVOCATUL FAMILIEI MELENCU: Noua ne da sperante. Ne da sperante ca poate Luiza traieste si oricum este o pista catre ea. Fie ea vie sau moarta, sunt lucruri esentiale.

Deoarece vorbim de o cartela reincarcabila s-ar putea ca numarul fetei sa fi fost relocat, avand in vedere ca au trecut patru luni de la disparitia ei.

Dinca le-a spus procurorilor ca ar fi aruncat telefonul la marginea unui drum, dar nu a fost gasit. Acum, informatia ca cineva l-a folosit recent a ajuns si la anchetatori.

Citeste si: Mama Luizei Melencu, ultimele declarații:"pe grupul de WhatsApp a apărut mesajul"

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Larisa de la „Casa Iubirii” și-a făcut iubit! Primele imagini cu bărbatul care i-a furat inima- wowbiz.ro

BUNICUL LUIZEI: Acest nenorocit nu a fost niciodata singur. A avut spatele asigurat.

La fel crede si familia celeilalte copile si apar tot mai multe marturii care tulbura ancheta.

Pe 24 iulie, cand parintii Alexandrei Macenasu au semnalat la politie disparitie copilei de 15 ani,- in gospodaria lui Gheorghe Dinca- acolo unde se presupune ca fata ar fi fost sechestrata, torturata si ucisa- ar fi ajuns cineva cu o masina.

O vecina povesteste ca a vazut autoturismul intrand pe aleea din spatele casei suspectului, doar ca nu isi mai aminteste cu exactitate ora.

Cum nu a banuit nimic, femeia spune ca nu a fost extrem de atenta la detalii, astfel incat sa ne dam seama daca acel personaj misterios a intrat sau nu in curtea monstrului din Caracal.

Suspecte sunt si plimbarile lui Dinca din ziua in care copila de 15 ani a sunat disperata sa ceara ajutor la 112.


Exact la orele-n care se presupune ca i-ar fi luat viata, individul umbla cu masina pe strazi.

Unchiul fetei- Alexandru Cumpanasu- spune ca e convins ca Gheorghe Dinca doar a rapit-o pe copila si a sechestrat-o, dar ca nu el este asasinul- ci e o simpla piesa dintr-un puzzle infricosator.

Citeste si: Patrick crede că Roberta nu îl place pe Sebastian! Ce spune concurenta despre această situație: „Eu nu stau cu nimeni niciodată doar de dragul de a sta într-o relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Cine este celebrul artist care s-a iubit cu femeia căreia i-a cântat la nuntă?! Cântăreţul scoate la iveală detalii neașteptate- radioimpuls.ro

Straniu e ca multi vecini, care acum isi amintesc ca au vazut si au auzit cate ceva, nu au fost audiati de procurori.

Citeste si: ȘOCANT! Încă un motiv pentru care familia nu crede că Alexandra a murit în butoi! ”Dinții nu erau ai ei, erau cariați”

Abia dupa ce cate unul apare la televizor, anchetatorii se duc la el acasa sa-l intrebe de sanatate. Asa s-a intamplat si in cazul unui barbat care spunea, saptamana trecuta, ca l-a vazut pe Dinca extrem de agitat in ziua in care Alexandra a fost rapita.

Si ar mai fi un martor- ignorat pana acum de anchetatori- spune Alexandru Cumpanasu. Tot in ziua disparitiei, barbatul ar fi fost cu vacile si ar fi vazut in jurul orei 17.00,

doua masini care au parcat la casa lui Dinca. Din ele, ar fi iesit mai multe persoane. Omul nu a putut preciza, insa, daca printre ele era si copila de 15 ani.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si