VIDEO - Luptător de K1, asasin cu sânge rece, repatriat

Fost luptător de K1, adus din Franța în România. Individul a asasinat cu sânge rece un hacker de 22 de ani într-o scară de bloc, apoi a fugit din țară.

Iulian Ciurea, vineri 16 octombrie 2020 , 19:17

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Mai bine de jumătate de an a trecut de când Iulian Oancea - un controversat hacker în vârstă de 22 ani, a fost asasinat în stil mafiot.

Criminalul său - un fost luptător K1 extrem de periculos, a fost extrădat azi-noapte în România, după 5 luni în care a stat în custodia autorităților franceze.

Un luptător periculos, asasinul hacker-ului din Bacău

Marius Ștefan Achim a fugit din țară imediat după crima oribilă și s-a refugiat într-o zonă rurală din Franța. Autoritățile străine l-au găsit rapid, și au confiscat din locuința asasinului român 30 de mii de euro, dar și arma crimei, pe care polițiștii români nu reușiseră s-o găsească la locul faptei.

Asasinarea lui Iulian Oancea a șocat o țară intreaga, mai ales că tânărul hacker avusese o adolescență ruptă din filmele de acțiune. A devenit hacker încă de la vârsta de 12 ani, și a furat peste 100 de mii de euro din conturi bancare.

Citeste si: VIDEO - Deputați infectați, la terapie intensivă după nuntă

Hacker-ul asasinat de luptător voia să-și schimbe viața

A fost prins - într-un final, de polițiști și închis într-un centru pentru minori, iar experiența după gratii îi schimbase optica despre viață. Într-un reportaj al jurnaliștilor de la Recorder, tânărul spunea că vrea să înceapă de la zero, după eliberare.
"Am reflectat mult asupra a ceea ce am făcut şi mi-am dat seama că ăsta nu e un mod de viaţă. Nu pot să continui pentru că există consecinţe şi mi-am format o idee despre ce ar trebui să fac şi cum ar trebui să fie viitorul meu", spunea hacker-ul ucis.

Citeste si: VIDEO - Bărbatul declarat mort și îngropat s-a întors

Doar că viitorul i-a fost curmat de patru gloanţe trase de fostul luptător de K1, care l-a atacat într-un bloc din Bacău. Asasinul era supărat pentru că hackerul nu voia să mai intre în afaceri ilegale după eliberare.
- Dau petarde? Ăştia au innebunit la cap?
- Nu femeie, sunt împuşcături! Doamne maica domnului!
- Câte împuşcături aţi auzit.
- Nu ştiu. 3 sau 4, spuneau atunci oamenii.
Cu un cazier stufos, fostul luptător de K1 a trăit în Galaţi mai bine de două decenii şi a fost angajatul lui Marian Ivan, fostul lider al lumii interlope din Galati. Apoi, s-ar fi înrolat în Legiunea Străină.
Asasinul extrădat în România va ajunge în faţa magistraţilor pentru a fi judecat. Pentru faptele sale riscă să fie condamnat pe viață.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si