VIDEO - Mama monstru a fost luată de polițiști, copila e traumatizată

Mama monstru, care cu o cruzime de demon și-a torturat până la sânge propria fiică, a fost reținută de polițiști. Copila este în grija statului.

Iulian Ciurea, vineri 20 noiembrie 2020 , 19:20

Biata copilă de numai 9 ani a ajuns la spital într-o stare de șoc
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Biata copilă de numai 9 ani a ajuns la spital într-o stare de șoc soră cu moartea - după ce a fost supusă torturii - spun anchetatorii - de către cea pe care încă o numește mamă. Ca un om mare - fetița nu a așteptat ajutor din partea nimenui după bătăile îndurate și a decis să se salveze singură.

După un episod extrem de violent - a reușit să fugă de acasă - iar un vecin a găsit-o pe străzi plină de sânge și de vânătăi - semn că ar fi căzut de mai multe ori victimă furiei femeii ce i-a dat viață.
- Știi unde a găsit-o?
- Nu strada asta, nu următoarea, cealaltă. Era in chiloti, spartă, bătută, plângea că vrea să se ducă singură la protecția copilului. De frică! De frică! Când o vede pe mă-sa se scapă pe ea de frică!, spun vecinii.

Mama monstru și-ar fi abuzat și azi copila dacă nu era oprită de polițiști

Culmea e că frățiorul mai mic nu avea parte de astfel de tratamente, spun vecinii. Poate și pentru că pe el îl făcuse cu actualul concubin - iar bărbatul sărea mereu să-l apere. În schimb - pentru fetiță nu sărea nici măcar bunica, care locuia în aceeași casă.

Îngrijorător e că nu este prima dată când copila de 9 ani ajunge la spital din cauza bătăilor. Când avea doar 3 ani, a fost internată mai mult moartă decât vie tot din cauza corecțiilor aplicate de mamă. Autoritățile s-au sesizat încă de atunci, însă măsuri nu au fost luate și copila a ajuns inapoi în mâinile mamei monstru. Cei de la DGASPC Ilfov ne-au trântit ușa în nas când am cerut explicații...

Și vecinii știau de bătăi, insă nimănui nu i-a păsat. Mai mult - unul dintre ei aseamănă bătăile crunte cu... simple certuri. Cu un astfel de crez - nu e de mirare că abuzurile asupra minorilor cresc fulgerător, de la an la an.

Cum a fost mama monstru posibilă? Sociolog: Glorificarea violenței

„Din pacate, parte din cultura romaneasca are in vedere glorificarea violentei. Sau este centrata in jurul violentei. Bătaia e văzută ca o formă de educare, iar bătaia e ruptă din rai-să nu uităm lucrul asta. Iar modelul cultural se transmite in lipsa unei interventii coerente din partea sistemului!”, spune sociologul Gelu Duminică.

Copila de 9 ani a ajuns acum în grija statului - iar femeia a fost reținută.
„Din partea mamei se asteapta la agresivitate, asta e motivlul pt care intr-o situatie acuta a ales sa fugă din zona periculoasa. Efectele pe dezvoltarea psihologica si intelectuala se vor vedea pe termen lung”, spun psihologii.

Statisticile arata ca anul trecut au fost inregistrate 16.000 abuzuri asupra minorilor, 14.600 fiind in familie.

„Adevărul trist este că mult mai multi copii au avut de suferit din cauza parintilor violenti, insă nu toate cazurile au ajuns in atentia autoritatilor”, relatează reporterul Kanal D.


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si