Doamna Mihaela vrea ca pielea ei sa arate la fel ca in tinerete: fara semne inestetice. A aflat despre noua tehnica de camuflare a vergeturilor prin tatuare si si-a facut o programare.

MIHAELA CONSTANTINESCU, pacienta: Mi-am dorit intotdeauna sa ma simt bine in pielea mea si aceasta procedura imi da aceasta sansa. Plus ca nu este nici foarte costisitoare.

DANIELA CIOCAN, tehnician: Camuflajul de vergeturi presupune introducerea in piele a unui pigment permanent care creeaza o iluzie optica, practic de netezire a pielii.

Pentru bune rezultate, sunt necesare 2-3 sedinte de dermopigmentare. Nu orice piele poate fi supusa acestei proceduri estetice.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Erau pline de vergeturi si pete de la acnee, dar au dat peste un produs minune. Este isterie printre femei

DANIELA CIOCAN: Nu se poate pe tenul bronzat. De preferat este ca persoana care vine sa isi realizeze aceasta procedura sa vina cu pielea pe care o poarta pe parcursul anului.

Specialistii atrag atentia ca tehnica se aplica doar daca vergeturile nu mai sunt vascularizate.

DANIELA CIOCAN:Imediat dupa procedura, pielea este putin inflamata de aceea se recomanda ca in 72 de ore sa foloseasca compresii reci, iar dupa aceasta perioada un unguent cu antibiotic cateva zile. ele se vor vindeca cam in 2 luni de zile.

Ca si in cazul tatuajelor, este interzisa expunerea la soare in urmatoarele doua luni. Dermopigmentarea se poate folosi si pentru colorarea cearcanelor.

Pretul unei sedinte porneste de la 500 de lei, in functie de zona pe care se aplica pigmentul si de complexitatea procedurii.


Inainte insa de orice procedura invaziva este recomandat sa mergeti la un medic dermatolog.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si