Rebeccăi îi curg din nou lacrimi amare pe obraji. Concurenta a avut un moment sensibil, în care și-a adunat toate puterile și a mărturisit adevărul. Cum se simte în acest moment în relația, procesul de cunoaștere, pe care îl are cu Antoni?

"Mi se pare că suntem ca doi străini", a spus, printre lacrimi, Rebecca.

Curg șiroaie de lacrimi amare pe obrajii Rebeccăi

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Rebecca, cu lacrimi în ochi: "Mi se pare că suntem ca doi străini" 

Rebecca plânge și cu durere în cuvinte, mărturisește ce a adus-o în această seară. Concurenta se pare că este puternic afectată de cum decurge relația pe care o are în acest moment cu Antoni.

Se pare că pe Rebeeca o rănește comportamentul pe care Antoni îl are față de ea și nu se simte confortabil în această situație.

Rebecca: "Nu știu dacă doare e cuvântul potrivit, dar nu știu... când îl văd așa cum e față de mine acum... nu știu, mă simt prost. Nu știu... Nu-mi place... Mă simt prost, nu știu... Nu-mi place. Mi se pare că suntem ca doi străini și nu-mi place, efectiv"  

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO „Dacă pleci înseamnă că renunți și la mine” Roberta il avertizează pe Sebastian! Tânărul și-a pus sufletul pe tavă: „Am avut o zi neagră!”

Curg șiroaie de lacrimi amare pe obrajii Rebeccăi

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Situația dintre Rebecca și Antoni părea că este pe drumul cel bun. După ce Roberta a acuzat-o pe Rebecca că vorbește cu alți băieți și l-a sfătuit pe Antoni să fie precaut, între cuplul proaspăt format a părut că s-au ridicat niște bariere.

Citește și: VIDEO Reacția Virginiei după ce Robi a decis să încheie orice tip de relație cu ea. Concurenta s-a refugiat în grădină, cu Patrick: ”Draga mea”

Curg șiroaie de lacrimi amare pe obrajii Rebeccăi

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Deși inițial a negat, Rebecca a recunoscut apoi că a mințit, dar nu în totalitate. Concurenta a mărturisit că nu a spus adevărul pentru ca părinții ei să nu afle. După ce a ascultat-o, Antoni a părut că a trecut peste situația nu tocmai plăcută în care a fost pus.

Rebecca: Nu e neapărat de ce am vorbit eu, cât e vorba că am început să îl cunosc și... nu cred că o să treacă peste! Nu este ceva atât de grav. Eu nu am vrut ca părinții mei, în special mama mea, să afle chestia asta. O să înțelegeți după motivele.  


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si