VIDEO - Milionarul condamnat Săvulescu, avioane private în Italia

Milionarul Dan Săvulescu, condamnat la cinci ani de închisoare și urmărit internațional, sfidează autoritățile din avioane private și mașini scumpe.

Iulian Ciurea, marți 27 octombrie 2020 , 19:41

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Deși e în continuare pe lista Poliției Române la “persoane urmărite”, lui Dragoș Săvulescu nu pare să îi pese că are o pedeapsă de executat, după condamnarea pentru complicitate la abuz în serviciu în formă continuată. Milionarul a fugit de condițiile grele din penitenciar și vizitele conjugale programate și se răsfață în luxul din țările străine, alături de soția lui - manechinul internațional Angela Martini.

Deși condamnat, milionarul Dragoș Săvulescu petrece vacanțe de lux

Viața de fugar a soțului nu pare să o încurce prea tare nici pe Angela Martini. Din postările tinerei se înțelege că îi este alături milionarului trup și suflet și că nici măcar nu se mai ascund.
„Stând în spatele meu, a fost mai dură decât toți cei cu care am avut mereu de-a face!”, spune milionarul condamnat.
De altfel, soția lui Săvulescu duce o viață la care cele mai multe femei doar visează. Afaceristul român o plimbă prin cele mai exotice locuri, îi pregătește cine romantice la apus, iar plimbările cu mașini scumpe, yachturi sau avioane private sunt la ordinea zilei.
După condamnarea de 5 ani și 6 luni, Dragoș Săvulescu a fost de negăsit în România. Surse din anchetă susțineau la inceput că s-ar afla la MonteCarlo, insă după o perioadă scurtă de timp, afaceristul a apărut în Italia.

Săvulescu, milionarul condamnat, viață bună în Italia

S-a predat la o secție de poliție din Napoli, însă, după doar o săptămână, a fost eliberat din arest de italieni fără a plăti, se pare, vreo cauțiune și fără să fie extrădat în România.
„El continuă să fie intr-un loc știut, bine știut. Lumea are idee ca el e in Italia, insa autoritatile spun ca nu pot face nimic. Săvulescu, pe langă ca spune ca a fost condamnat in urma unei mixtiuni ale serviciilor secrete din justitie, spune ca el e liber pana autoritatile italiene nu decid ceva”, explică jurnaliștii.
Însă nici justiția Italiană nu pare să îi dea bătăi de cap afaceristului. Acum două zile Săvulescu se afișa alături de partenera sa într-un avion privat.
Extrem de relaxat, Dragoș Săvulescu parcă îi salută pe anchetatorii români, care stau cu mâinile legate în fața sfidării.
„Poliția Română l-a localizat pe afacerist încă de anul trecut și a făcut toate demersurile necesare pentru a/l aduce în țară, insă, polițiștii au mâinile legate până când autoritățile italiene nu vor emite un mandat de arestare pe numele lui Dragoș Săvulescu, iar ulterior să decidă extrădarea acestuia”, relatează reporterul Kanal D Claudia Costanidis.
Până la decizia italienilor și o posibilă extrădare în România, prejudiciul de peste 114 milioane de euro, din dosarul retrocedărilor ilegale de plaje, terenuri și faleze de pe litoral rămâne o gaură uriașă în bugetul de stat - gaură ce nu va fi acoperită prea curând.


Distribuie acest articol pe Facebook si poti castiga un telefon de ultima generatie!
Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si