VIDEO- ”Mortul viu” din Craiova a murit cu adevărat

Bărbatul din Craiova pe care medicii l-au omorât în acte la începutul acestei săptămâni... s-a stins cu adevărat. Familia a primit pentru a doua oară vestea sumbră - dar de această dată nimeni nu mai poate spera la o minune. În schimb - sunt formulate acuzații grave după bâlbele celor din spital. Copiii bărbatului susțin că au fost plimbați dintr-o parte în alta cu tatăl lor în stare gravă și că omul putea fi salvat dacă cei din spital nu și-ar fi bătut joc de ei.

Author: Andreea Bolocan sâmbătă 18 septembrie 2021 , 20:33

Bărbatul declarat mort deși era viu, a murit într-un final la spital
Bărbatul declarat mort deși era viu, a murit într-un final[Sursa foto: PixaBay]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

”I-am spus că trebuie să lupte să se facă bine si să îl iau acasă! Regretul meu este că nu am putut! Nu am putut să îl iau acasă! Nu s-a făcut bine! Aseară deja era legumă!”, a declarat fiica

bărbatului.

Cu ochii în lacrimi și inima sfâșiată de durere fiica bărbatului încearcă să lupte pentru a-i face tatălui ei dreptate.

Bărbatul s-a stins la spital

Constantin Oprea- în vârstă de 78 de ani -  s-a stins seara trecută pe patul de spital. Fiica a fost anunțată pentru a doua oară că tatăl ei și-a încheiat socotelile cu viața- asta după ce în urmă cu 4 zile a primit aceeași veste- doar că din greșeală.

Citeste si: Primul bebeluș infectat cu COVID-19 al valului patru al pandemiei

”Ca să treci de la tristețe la fericire ca traieste..apoi sa afli că a murit..nu se poate descrie starea pe care o ai in momentul ala... Efectiv ne-au epuizat...sa iti bati joc de un om de o luna de zile...noi suntem bătaia lor de joc!

Calvarul a început luna trecută- atunci când bătrânul a avut o criză de epilepsie și a căzut. Copii au intervenit imediat și au vrut să îl interneze în Spitalul Județean Craiova. Ce a urmat depășește orice imaginație.

”Dl Doctor Ungureanu era de servici. A venit la sora mea si i-a zis semneaza ca si asa moare! Trebuie operat. Detalii? Nu stau de detalii. Semneaza sau ia-l acasă. Si l-a scos afara!”, a declarat fiul bărbatului.

După ce a fost scos pe ușă bărbatul de 78 ani a fost dus acasă, unde a continuat să se simtă foarte rău. A doua zi dimineață rudele s-au intors cu el la Spitalul Județean. Au dat de un alt doctor care l-a internat pe bătrân și l-a operat. Au urmat mai multe zile în care pacientul a stat internat la Terapie Intensivă. Vreme de 5 zile copiii au știut că tatăl lor este bine așa că a fost externat...însă bărbatul în continuare avea nevoie de ingrijiri speciale!

”I-a dat tratament pastile. El nici apa nu putea sa bea!”

”I-a dat tratament pastile. El nici apa nu putea sa bea! l-am adus acasa, am vazut si l-am dus inapoi la spital. Am intrebat de ce i-a făcut externarea?!”

Apoi membrii familiei au primit vestea șoc- tatăl lor a murit. Au inceput să facă pregătirile de inmormantare și au vorbit inclusiv cu preotul care a tras clopotele în amintirea lui. Ginerele bătrânului a mers să îl recunoască la morgă- așa cum este procedura.

Citeste si: A fugit din spital cu bebelușul bolnav

”Mi-au adus pe cineva invelit. L-au dezelit. am zis ca nu este el! cum domle nu iti recunosti socrul? Domle nu este el!”, a declarat ginerele bărbatului decedat.”

Cei din conducerea spitalului s-au bâlbâit atunci când și-au dat seama de încurcătură. Au externat și internat un bărbat în stare critică de 3 ori. După alte câteva zile de suferință bărbatul a murit la Terapie Intensivă din cauza unui cheag de sânge care nu a fost descoperit- asta deși bătrânul a fost supus unui computer tomograf.

”Nu sunt medic, dar un hematom nu se formeaza intr-o zi sau doua asa! Cand mi l-au dat leguma acasa a stat o zi jumatate acasa! Putea fi operat si acest hematom. Nu stiu. Nimeni nu imi spune nimic! Pe cine sa intreb?”, a mai spus fiica bărbatului din Craiova.

Acum rudele sunt decise să meargă și să depună o plângere la poliție și speră că adevărul va ieși la iveală.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si