VIDEO | Mutilaţi intenţionat de un stomatolog

Acuzații șocante vin la adresa unui medic stomatolog din Constanța, care și-ar fi mutilat pacienții, prin a le scoate dinții sănătoși.

Andreea Stoica, marți 28 iulie 2020 , 19:34

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Individul folosea tehnicile brutale pe oameni fără probleme medicale ca să-și deconteze ilegal de la stat operațiile costisitoare. 4 victime a făcut astfel, pe teritoriul Frantei, unde avea propriul cabinet stomatologic. Dentistul a fost arestat la Constanța, în baza unui mandat european. Vă avertizăm, urmează informații care vă pot afecta emoțional.

Clipe de coșmar pentru pacienţii francezi

Descris ca un profesionist desăvârșit, George Mina, chirurg stomatolog de renume din Constanța, ar fi adus clipe de coșmar pacienților francezi. Stabilit în urmă cu doi ani în orașul La Châtre din Franța, dentistul ar fi apelat la tehnici brutale și ar fi scos victimelor dinți perfect sănătoși. Apoi, pacienților pe care i-a mutilat, le cerea, se pare, sume imense de bani, pentru operațiile prin care medicul repara, practic, ceea ce chiar el stricase.

Citeste si: VIDEO - Revolta credincioșilor într-un sat din Giurgiu: ”Părinte, nu vă mai vrea nimeni!”

În plus, medicul ar fi fraudat casa de asigurări de sănătate din Franța, cu peste 60 de mii de euro, folosind facturi false sau dublate. În primăvara aceasta, George Mina s-a întors în țară, la Constanța. Până să fie săltat de polițiști, a lucrat nestingherit tot ca dentist, la cabinetul a doi soți apreciați în oraș. Niciunul dintre patroni n-a bănuit nimic.

VIDEO | Mutilaţi intenţionat de un stomatolog

Polițiștii români l-au reținut pe medicul George Mina

Polițiștii români, care l-au reținut pe medicul George Mina în urmă cu o săptămână, au aflat că individul și-a închis cabinetul stomatologic din Franța în 2018. Avocatul său a cerut cercetarea stomatologului în libertate, însă magistrații constănțeni au decis arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Citeste si: VIDEO E îngrozitor! O mamă și-a trântit copilul de pământ. Martorii au rămas terifiați

Medicul stomatolog in varsta de 46 de ani a fost prins in baza unui mandat european de arestrae. A fost adus aici, la IPJ unde va ramane pana cand va fi extradat in Franta. Autoritatile il vor cerceta si uz de fals.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si