VIDEO | Noi dezvăluiri halucinante în cazul tinerei abuzate într-un ritual satanic! Actualul iubit a rupt tăcerea

Diavolul cu chip de om din Giurgiu ar fi abuzat-o pe adolescenta de 16 ani după ritualul satanic pentru că semăna mult cu fosta lui iubită, care s-ar fi sinucis în acea clădire-ruină. Dezvăluirea halucinantă vine din gura unui bărbat, în brațele căruia fata s-a refugiat după ororile la care ar fi fost supusă.

A.N.C, miercuri 06 noiembrie 2019 , 20:30

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Acum e însărcinată în trei luni, dar e neclar dacă pruncul e rodul violului sau al iubirii pe care o trăiește acum. Mai crunt e că în trecut ar fi fost abuzată și de tatăl vitreg - iar de atunci viața ei a luat o turnură tulburătoare. Atenție, sunt imagini și detalii cu un puternic impact emoțional.

Sunt frânturi din declarația șocantă a adolescentei de 16 ani pe care diavolul cu chip de om ar fi abuzat-o. Fata le-a spus anchetatorilor că nu-și amintește nimic din timpul presupusului viol - dar știe exact că a ajuns de bună voie în celebra Casa a Tineretului - de fapt o ruină ca un labirint înspăimântător - unde - la umbra întunericului s-ar petrece numai orori. Acolo - cel poreclit „Lucifer„ ar fi pornit un ritual satanic, la care au fost martori alți 2 adolescenți, un băiat și o fată, de 14, respectiv 17 ani.

Citeste si: VIDEO | Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, primele declarații după apariția imaginilor în care se bat în public

Individul de 25 de ani i-ar fi spus că vrea astfel să-și reîncarneze fosta iubită, care s-ar fi sinucis în această clădire-ruină.

Sub imperiul emoției - fata susține c-ar fi cerut o țigară și că după trei fumuri.... s-a rupt filmul.

Însă - scenele au fost filmate de cealaltă minoră - care a privit totul ca pe un amuzament - iar după câteva zile au fost făcute publice și au ajuns să fie distribuite prin liceu. Le-a văzut și victima - dar a tăcut. Nici acasă nu a spus nimic. Locuia cu bunica și cu tatăl într-un sat din Giurgiu - iar bieții oamenii sunt stupefiați de când au aflat. I-ar fi văzut rănile din palme dar nu au bănuit nicio clipă un astfel de scenariu.

De cealaltă parte - rudele și prietenii celui acuzat de viol spun că nu e nimic adevărat. Ba dimpotrivă!

Îl completează un alt tânăr care susține că ar fi avut o relație fugitivă cu adolescenta.

Am arătat filmarea explicită psihologului criminalist Tudorel Butoi.

Trecutul fetei chinuite de Lucifer e unul tumultos și dureros. Provine dintr-o familie dezbinată și a locuit pentru o vreme la mamă, în Brașov. Ar fi fugit de acolo după ce tatăl vitreg ar fi abuzat de ea. Ajunsă în Giurgiu - ar fi intrat în anturaje dubioase - se plânge bunica ei.

Mai mult - fata ar fi căzut și în plasa proxeneților - de unde a fost salvată în septembrie. Straniu e că între timp - avea și o relație cu un bărbat și se pare că e însărcinată în trei luni.

Individul de 25 de ani - acuzat de viol și pornografie infantilă a fost arestat preventiv și nu va scăpa curând de după gratii. Mai avea o condamnare cu suspendare pentru furt și vreme de 4 ani ar fi trebuit să aibă un comportament exemplar. El a fost încătușat pe aeroport - când se întorcea din Germania - acolo unde lucra într-un abator, după cum spun apropiații.

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si