VIDEO - Nuntă sau botez cu o condiție principală: teste negative PCR

Odată cu relaxarea restricțiilor, s-ar putea da undă verde şi petrecerilor de nuntă sau botez. Doar că invitații vor trebui să aibă la ei teste PCR negative.

Iulian Ciurea, marți 26 ianuarie 2021 , 19:27

Nuntă cu teste negative de COVID. Nimeni nu e mulțumit
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Săptămâna viitoare patronii saloanelor de evenimente ar urma să aibă o întâlnire cu guvernanții pentru a stabili în ce condiții se vor putea organiza evenimentele.


Una dintre posibilele măsuri ar putea fi impunerea testelor rapide sau a celor PCR pentru toți invitații.

Cristina și-a programat nunta în luna octombrie a acestui an, cu speranța că restricțiile se vor relaxa și va putea petrece cu fast, alături de sute de invitați. Însă, vestea că i-ar putea primi la petrecere doar cu testul negativ la purtător nu îi sună deloc bine.

„Avem aproximativ 350 de invitați. Nu sunt în totalite de acord cu această măsură, pentru că sunt costuri foarte mari suplimentare și nu știm cine va plăti aceste costuri”, spune viitoarea mireasă.

Nuntă cu teste negative de COVID. Nimeni nu e mulțumit

Vestea că fără test s-ar putea să nu mai intre la petrecere nu le surâde nici posibililor invitați.

„Mă duc la o nuntă, mai dau și 300 la test...

suficient că dau când plec pînă la greci sau mai stiu eu unde.
Dacă plătesc mirii...presupun că se adugă la dar?”, spun oamenii.

Iar o parte dintre organizatorii de evenimente se tem că aceste costuri ar putea fi puse tot în cârca lor, după un și așa destul de greu.

„Oamenii vor fi foarte sceptici, mă refer la miri, vor considera poate că îi punem pe ei să plătească, doi la mână noi ca organziatori dacă e să plătim unde mai e beneficiu...

să ne ajute statul”, spun unii.

„Dacă facem un calcul simpul, pentru o nuntă cu 50 de invitați se vor scoate din buzunar aproximativ 20.000 de lei”, relatează reporterul Kanal D.

Nuntă cu teste negative. Unii organizatori sunt dispuși să plătească

Totuși, unele agenții sprijină măsura, doar-doar vor putea organiza mai repede evenimente și se gândesc deja la soluții.

„Orice agenție serioasă va suporta aceste costuri, nu sunt costuri mari ni le dorim să putem funcționa.


Chiar ne așteptăm la o creștere de 20-30 la sută a evenimentelor”, spun alții.

Deja industria evenimentelor înregistrează pierderi de aproape sută la sută, mai ales că, din luna octombrie a anului trecut, nunțile, botezurile sau alte petreceri au fost complet interzise.

 


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Ce surpriză! Ea este prima concurentă nominalizată spre eliminare la Survivor România... Ce surpriză! Ea este prima concurentă nominalizată spre eliminare la Survivor România 2021. Decizia Faimoșilor a surprins pe toată lumea
spotmedia.ro
Un efect secundar al vaccinului anti-COVID poate declanșa o alertă falsă de cancer. Cum... Un efect secundar al vaccinului anti-COVID poate declanșa o alertă falsă de cancer. Cum poate fi făcută diferența
b1.ro
Angela Merkel s-a interesat de Simona Halep. Întrebarea surprinzătoare pe care a... Angela Merkel s-a interesat de Simona Halep. Întrebarea surprinzătoare pe care a adresat-o cancelarul Germaniei în Parlamentul European
monitorulcj.ro
PRIMELE CAZURI de infectare cu tulpina sud-africană de coronavirus în România! În ce... PRIMELE CAZURI de infectare cu tulpina sud-africană de coronavirus în România! În ce orașe au fost depistate?
infoactual.ro
Zodia care primește un îndemn la începutul lunii. Astrolog: Aveți grijă! Zodia care primește un îndemn la începutul lunii. Astrolog: Aveți grijă!
infoactual.ro
Cale nouă pentru o ZODIE în luna martie! Astrolog: Se schimbă TOTUL Cale nouă pentru o ZODIE în luna martie! Astrolog: Se schimbă TOTUL
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si