"O comună din județul Galați este terorizată de hoți. Camerele de supraveghere ale unei gospodării au filmat momentul în care un individ a intrat în curte, a ucis câinele de pază, apoi a furat mai multe animale. După câteva minute s-a întors însoțit de un complice și a smuls camerele de supraveghere pentru a scăpa de probe. Localnicii sunt speriați pentru că polițiștii nu au reușit să dea de urma hoților.

Vă avertizez, urmează imagini și informații cu un puternic impact emoțional", a transmis Cristian Sabbagh.

Terorizați de hoți

Imaginile șocante au fost surprinse de camerele de supraveghere montate în gospodărie. Aproape de miezul nopții, hoțul a intrat în curte. Câinele a fost alertat, așa că individul a apucat o bucată de placaj cu care să îl țină departe. A reușit să pună pe fugă animalul, apoi a intrat în magazie. De acolo a luat un topor și a mers să ucidă câinele.

Înarmat, individul a intrat în magaziile unde erau ținute animalele.

"Se vede pe cameră! Unul hârâia câinele de pe hală, ăstălalt s-a dus cu un panou. După l-a luat la topor și l-a lăsat mort jos! Asta au dat-o jos! S-au dat pe ea și au sărit cu animalele pe aici! Au furat două oi și câteva păsări!", a declarat tatăl victimei.

Citește și: Jaf mascat în Timiș! Doi tineri au fost reținuți, după ce au pătruns într-o farmacie, acoperiți cu cagule. Ce au furat tinerii care au dat spargerea

După aproape o jumătate de oră, hoțul a revenit la locul faptei însoțit de un complice. Cel mai probabil, individul a observat că erau camere de supraveghere în curte și a vrut să scape de probe.

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit- wowbiz.ro

"În filmare se vede cum ia o oaie, o dă peste gard și revine după jumătate de oră cu cel de-al doilea hoț și smulg camera. Și-au dat seama probabil că sunt înregistrați!", a declarat victima.

Oamenii se plâng că nu este prima dată când sunt călcați de hoți. Pentru că infractorii tot dădeau târcoale, au decis să monteze camerele de supraveghere și să achiziționeze un câine de pază. Măsurile de siguranță nu au dat roade.

Citește și: Unul dintre cei mai mari hoți din România a fost capturat! Bărbatul făcea parte dintr-o rețea de infractori

Localnicii sunt nemulțumiți că polițiștii nu au reușit până acum să le dea de urmă.

"De doi ani de zile chiar nimic, absolut nimic. Nu s-au găsit, nu au o pistă! Mi-au spart hala și luat boramșini, flex, tot ce au găsit electrice!", a declarat un vecin.

Citeste si: Culiță Sterp a apelat de urgență la mama Geta! Cu ce bunătăți s-a dus femeia la fiul său: „Mamă, adu-mi ceva de mâncare că nu mai pot de foame și n-am timp să mă mai duc să mănânc.”- kfetele.ro

Citeste si: Crima din Sibiu! Tânărul de 24 de ani şi-a recunoscut fapta. Motivul pentru care şi-a ucis iubita cu sânge rece. Victima i-ar fi salvat în trecut viața agresorului- radioimpuls.ro

După incident, proprietarii gospodăriei prădate s-au adresat din nou poliției. Oamenii legii au deschis o anchetă, însă hoții sunt de negăsit. Dacă vor fi descoperiți, indivizii riscă să ajungă în spatele gratiilor pentru furt calificat și uciderea unui animal.

Citește și: VIDEO- O bijutierie din Timișoara a fost ținta unui atac! Hoțul a furat mai mute obiecte din aur, apoi l-a atacat pe proprietar


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si