Întreg incidentul a avut loc în jurul prânzului pe Șoseaua Morarilor din Capitală. Iniţial, maşina a inceput să scoată fum, iar mai apoi brusc a fost cuprinsă de flăcări. În apropiere erau şi alte autoturisme care au fost afectate uşor.

VLAD PETRISOR, REPORTER STIRILE KANAL D: Proprietarul maşinii a alimentat la benzinăria din apropiere. In loc de motorină a pus în rezervor benzină, autoturismul nu a mai funcţionat şi s-a oprit fix in acest punct.

A lăsat-o aici câteva zile şi s-a intors, fără un mecanic, să o repare singur. Atunci când o repara, maşina a fost cuprinsă de flăcări iar la un momentdat a explodat.

Citeste si: Alertă în trafic! Imagini sângeroase! Un bărbat a fost ucis cu toporul!

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Larisa de la „Casa Iubirii” și-a făcut iubit! Primele imagini cu bărbatul care i-a furat inima- wowbiz.ro

Speriat că maşina i-a luat foc, proprietarul nu a mai ştiut cum să reacţioneze! Din instinct, a încercat să stingă singur focul, dar decizia îi putea fi fatală.

Anvelopele au explodat, iar suflul l-a spulberat. Pompierii au intervenit de urgenţă şi au lichidat incendiul.

O mașină a sărit în aer, în Capitală

Isprava acestui şofer trebuie să fie o lecţie pentru toţi, spun specialiştii.

ALEXANDRU ROŞU- MANAGER SERVICE: In cazul in care a fost făcută alimentarea cu un alt tip de combustibil faţă de cel ales de producător, schimbarea se face doar in service-uri autorizate unde dispunem de toate măsurile de protecţie astfel încât nimeni să nu fie rănit. Înlocuirea poate avea un preţ de la 300-500 lei, iar in cazul in care s-a circulat cu autovehiculul, acest preţ creşte în funcţie de componentele care trebuie înlocuite.

Acum proprietarul trebuie să-şi cumpere un alt autoturism şi în plus trebuie să acopere şi reparaţiile celorlalte maşini afectate de flăcări.

Citeste si: VIDEO| Șofer beat, oprit de martorii accidentului pe care l-a provocat. Ce a urmat e greu de închipuit


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si