VIDEO | Ororile din "depozitul diavolului"

Detalii teriante scoate la lumină și ancheta în cazul afaceriștilor din Bacău, care laolaltă cu agenți din poliție, au drogat fete de școală ca să le forțeze să se prostitueze. Minorele erau amețite cu anestezice folosite de veterinari să adoarmă caii, iar apoi erau aruncat în mijlocul unei veritabile orgii, la care plăteau ca să ia parte oameni influenți din oraș. Drogurile erau procurate de un polițist. Culmea, toți suspecții din acest dosar sunt cercetați sub control judiciar. Unii au ajuns după gratii doar pentru că aveau și alte infracțiuni în spate. Atenție, sunt imagini și detalii care vă pot afecta emoțional!

Andreea Stoica, sâmbătă 25 iulie 2020 , 18:56

VIDEO | Ororile din "depozitul diavolului"
VIDEO | Ororile din "depozitul diavolului"
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

  „Mă lua o stare de amețeală, simțeam că plutesc deși eram încă lucidă. Cel puțin așa mi se părea că eram lucidă, pentru că de fapt, făceam mișcări de care nu eram conștientă", este mărturia şocantă a unei fete.

  „Cele care alegeau să rămână, să se întoarcă și să se complacă în atmosfera de acolo, erau convinse cu bani, băutură, droguri și muzică. În plus, era un loc retras și aveai sentimentul că era într-un fel protejat, având în vedere prezența polițiștilor. Simțeai că poți face absolut orice acolo", a afirmat fata.

  Sunt frânturi din mărturiile șocante ale fetelor minore, căzute pradă traficanților de carne vie, mai mulți oameni de afaceri care au încropit un club clandestin în depozitul Diavolului din Bacău. Mai bine de trei ani, acolo au fost puse în scenă, spun procurorii, veritabile orgii, presărate cu alcool și droguri dintre cele mai periculoase. Marius Scutaru, omul cu trei porecle: Nașul, Max sau Pepe, e cel care controla teribila afacere. Unul dintre apropiații lui a făcut declarații tulburătoare, potrivit unor surse din anchetă. 

  Citeste si: VIDEO - Detalii șocante dezvăluie anchetatorii în cumplita crimă ce a îngrozit Timișoara

  ”În acel club erau organizate petreceri, în timpul cărora se consuma alcool și droguri. La petreceri erau întotdeauna fete, multe minore, aduse special ca să satisfacă invitații lui Scutaru. Multe erau de prin sate, fiind racolate de pe lângă liceele din Bacău. Unele nu știau ce le așteaptă. Erau drogate și aruncate în mijlocul unor adevărate orgii!”, afirmă un bărbat.

  Locația funcționa noaptea, de luni până vineri. Cel poreclit Nașul filma scenele, spun procurorii, iar imaginile salate pe stick-uri au fost vizualizate și de procurori. Cu acele imagini se pare că erau șantajați ulterior clienții, oameni importanţi din oraş şi funcţionari din instituţiile publice, gata să pună banul pe masă pentru ca obiceiurile neortodoxe și ilegale, deopotrivă, să nu fie date în vileag. Vasile Ardeleanu, care lucra de o viață în poliție. Și el ar fi fost filmat în timp ce întreținea relații sexuale cu fetele îndopate cu stupefiante. Multe dintre adolescentele traficate aveau între 14 și 16 ani, iar în convorbirile telefonice, suspecții nu se sfiau să recunoască asta.

  Suspect 1: Zi, BALAURU!

  Suspect 2 :Alo! La mulți ani! Să-ți dau o ciocolată sau o jucărică și ție.(n.l râde)

  Suspect 1: (n.l râde) Da, la câte minore avem...

  Suspect 3: Poți vorbi?

  Suspect 2: Zi!

  Suspect 3: Ce mai ai new entry?

  Suspect 2: Mai e câte ceva da' trebuie să vorbești cu ele că... sunt așa. Vreo două… Să le întreb când îs libere, că-s din astea printr-a XII, a (n.l.neinteligibil) care n-au 18 ani, știi? Și…

  Una dintre cele care se prostituau acolo a povestit un episod tulburător la care a fost martoră. Mai precis, vorbește despre starea unei minore imediat după act sexual cu unul dintre clienți.

  Citeste si: VIDEO - România, terorizată de bande de interlopi. Scene șocante la Chiajna: Atac cu pistoale, săbii și răngi

  „Stătea în pat, era pe jumătate leșinată. A încercat să se ridice, dar nu a putut. Am ajutat-o eu să se ridice în șezut. Am întrebat-o dacă este bine, iar ea mi-a spus că ”da”. După aceea am ieșit și am lăsat-o acolo. Ceva mai târziu a ieșit din cameră, dar mergea dezechilibrându-se mereu", povesteşte fata.

  Substanțele interzise cu care erau drogate erau procurate, spun anchetatorii, exact de cel care ar fi trebuit să combată fenomenul, polițistul Bogdan Adrian Huiban, poreclit „Bogdănel Gaborel”. Le aducea fie de la o fermă de animale, fie de la adăpostul de câini. Vorbim despre un anestezis extrem de puternic care face mult rău omului. Inginerul care i le-a dat pe mână a recunoscut că i-a vândut multe flacoane, cu câte 60 de lei bucata. Iar efectele dezastruoase au fost povestite chiar de fetele forțate să se prostitueze.

  „Am simțit o usturime intensă la nivelul nărilor ce urcă până în vârful capului. Nu mai eram în stare de nimic. Am amețit destul de puternic și mi-am revenit abia după câteva ore!”, potrivit fetei.

  Citeste si: „Cea mai puternică furtună de pe planetă” lovește weekendul ăsta. În ce parte a lumii are loc uraganul

  ”A adus la una dintre petreceri niște prafuri și le-a dat la două fete să tragă, iar una dintre ele a ajuns la urgențe", mai spue aceasta.

  Tânăra a mărturist că l-a observat chiar pe afacerist preparând drogul.

  „L-am văzut pe Scutaru Marius preparând un lichid pe care îl extrăgea dintr-o fiolă, îl punea pe o farfuriuță și îl încălzea pe o sobă electrică!”, conform ei.

  Inițial, principalii trei suspecți au fost reținuți, pentru ca mai apoi să fie cercetați sub control judiciar. După un an de anchetă, ei, laolaltă cu alte 12 persoane au fost trimiși în judecată. Șirul de acuzații e lung: pornografie infantilă, trafic de droguri, trafic de minori sau trafic de influență.

  Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
  Te-ar putea interesa si