VIDEO| Plaja Tuzla, raiul amenzilor

Tărâm al celor cu spirit liber şi dorinţă de linişte, plaja de la Tuzla devenit raiul amenzilor în cel mai aglomerat weekend de până acum pe litoral! Ziua, întinderea de nisip a fost plină de oameni care s-au relaxat și bucurat de peisajul superb, însă noaptea plaja s-a transformat în scenă pentru petreceri clandestine întrerupte de jandarmi.

R.B., duminică 28 iunie 2020 , 18:34

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Înainte sa admirăm priveliștea de tablou care a făcut Tuzla faimoasă, o altă imagine ne izbește. Pe faleză sunt parcate sute de mașini, lăsate de turiștii care au coborât pe plaja sălbatică. Sălbatică doar cu numele, căci la acest beach-bar spre exemplu se formează o coada cum nu vedem nici în stațiunea Mamaia. Chiar și asa, oameni din imagini ne spun că au ales locul pentru că este totuși mai puțin aglomerat față de o stațiune clasica, iar aici marea are cele mai frumoase nuanțe de albastru.

Citeste si: VIDEO| Litoralul nostru, în topurile mondiale

Au fost 30 de grade Celsius în atmosfera, iar turiștii s-au folosit de cocktail-uri răcoritoare și umbrele ca remedii pentru toropeală.

Megem și în zona rulotiștilor care ar trebui să fie oaza de liniște a plajei de la Tuzla. Însă, chiar aproape de acest loc retras, vineri și sâmbătă noapte jandarmii au întrerupt doua petreceri puse la cale de același organizator.

Citeste si: VIDEO| Salvați din calea apelor. O nouă furtună a făcut prăpăd în Alba și în Bistrița-Năsăud

Bărbatul chiar ar fi luat taxă de intrare pentru festivalierii de ocazie, însa banii strânși i-a dat până la utimul pe amenzi. Împreună, organizatorul și participanții la show au achitat sancțuni de 30 de mii de lei pentru nerespectarea masurilor de distanțare socială.

Razii au făcut oamenii legii si in Mamaia sau Vama Veche, dar amenzile nu au fost atât de mari! Aproape 80 de mii de turişti au fost weekendul acesta pe litoral.

Citeste si: A fost găsit trupul copilului de 12 ani, dispărut zilele trecute în Marea Neagră

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si