”Un bărbat de 46 de ani din Iași, polițist de frontieră de meserie se zbate între viață și moarte, după ce a fost accidentat de o șoferiță începătoare. Femeia a pierdut controlul mașinii, a intrat pe trotuar și l-a lovit pe bărbatul care descărca răsaduri dintr-o dubiță. Atenție, urmează imagini și informații ce vă pot afecta emoțional!”, a transmis Silvia Ioniță.

”Uite aici era el”, se

aude în filmare.

Cum s-a produs accidentul?

Accidentul s-a petrecut în localitatea Belcești, iar martorii spun că femeia de 33 de ani ar fi condus cu viteză. Cu toate că luase permisul de conducere de puțin timp, în sensul giratoriu a pierdut controlul mașinii și l-a lovit pe polițist. 

”Descărca din mașină răsad și el era cu spate și când a intrat asta în curbă, era curba largă și s-a izbit direct în el. Eu n am realizat că el era la mijloc. L-am auzit după aia țipând, am văzut butelia că sărea aer, sărea în sus și îmi era frică de butelie că explodează. Și când l-am auzit pe el pe țipând deja am început să nu judec. În loc să dau la 112 am făcut 122 de emoții, de spaimă ”, povestește un martor.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citește și: Ce spune medicul lui Mihai Leu despre starea campionului? Acesta a fost transferat de urgență la Fundeni: ”Evoluția a fost mai complicată”

Care este starea polițistului?

Bărbatul de 46 de ani a fost rănit grav și are mai multe fracturi. A fost dus la Spitalul de Urgență Sfântul Spiridon din Iași cu elicopterul Smurd, iar medicii de acolo se luptă să îi salveze viața.

”S-a realizat o intervenție extrem de complexă pe parcursul aproape 10 ore. Grav, este instabilitatea lui hemodinamică cu risc vital. În prezent este în terapie intensivă, va avea nevoie în continuare de intervenții chirurgicale”, a spus un medic.

Citește și: Cine sunt cele două tinere care au sfârșit în cumplitul accident din Vaslui? Bianca și Petronela lucrau împreună la un complex: ”Te voi iubi etern”

Femeia care a provocat accidentul a fost testată de polițiști și nu consumase alcool. Este cercetată acum întru-un dosar penal deschis pentru vătămare corporală din culpă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si