Sapte suflete isi duc traiul intr-un catun uitat de lume, la 30 de kilometri de Craiova. De la distanta, casa familiei Gavrilescu pare mai degraba o baraca parasita. Dar in ea traiesc Mihaela si sotul ei, impreuna cu cei 5 copii ai lor.

Femeia a fost batuta si data afara din casa parinteasca. Acum, sta cu sotul intr-o casuta mostenita de el.

Nu au de niciunele si muncesc cu ziua ca sa le puna pe masa o paine celor mici.

Citeste si: VIDEO| Coordonatoarea cresei in care copiii erau umiliti, batuta de un parinte

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit- wowbiz.ro

Cei mici n-au vazut inca scoala sau gradinita. Parintii nu-si permit sa-i trimita. Si dulciurile le sunt straine. Alina, copila de 6 ani, a vazut candva un tort. La televizorul unor vecini. Nu stie ce gust are, dar spera ca va imparti unul curand cu fratii ei.

La sapte ani, Marian, cel mai mare dintre frati, are viata unui om matur. In loc sa se joace si sa mearga la scoala, are grija de fratii lui cand parintii muncesc.

Nu stie sa ceara, insa ochii ii sclipesc la simpla bucurie de a manca o banana. Stie ca mama lui a suferit mult pentru ca a fost aruncata in strada. Tocmai de asta isi doreste sa mearga la scoala, pentru ca, atunci cand va fi mare, sa-i poata pedepsi pe vinovati.

Citeste si: Și-a înfometat copiii ca să ceară bani de la oamenii impresionați de soarta lor

Alin are 4 ani si este cel mai curios dintre frati. Rasfoieste de zor singura carte de colorat care exista in casa.

Cele 7 suflete dorm intr-o singura camera. Nu au curent, caldura, apa potabila si nici sprijin de la rude. In catunul parasit nu exista magazine si nici farmacii, asa ca tatal trebuie sa mearga mai bine de zece kilometri ca sa poata cumpara ceva.

Marea lor durere este ca nu au o casa mai aproape de Craiova. Astfel, cei mici are putea merge la scoala, iar parintii s-ar putea angaja.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si