VIDEO | Premiera la festivalul Neversea

Pentru prima data in lume, sunetele muzicii electronice s-au auzit din varful unei turbine eoliene. DJ-ul Alex Parker, care a fost prezent si pe scena festivalului Neversea, in 2018, a mixat de la 100 de metri inaltime, ca sa transmita un mesaj puternic: muzica se va uni cu energia verde la malul marii, anul acesta!

D.S., marți 21 mai 2019 , 20:13

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Alex Parker este DJ-ul roman care a acceptat invitatia de a mixa timp de 5 ore intr-un loc inedit. Fara teama, cu entuziasm si motivat de dorinta de a fi primul DJ din lume care duce muzica la cele mai mari inaltimi, el a reusit sa uneasca energia verde si muzica.

Totul, pe o turbina, din cel mai mare parc eolian construit pe uscat in Europa, Fantanele-Cogealac.

Pentru editia festivalului Neversea din acest an, compania din domeniul energiei va amenaja o zona suta la suta verde, care va fi in totalitate alimentata cu energie regenerabila.

Totodata, vor fi luate masuri pentru a preveni, reduce si compensa orice efect advers asupra mediului: colectarea selectiva a deseurilor si reciclarea lor, inlocuirea tacamurilor si veselei de plastic cu paharele de sticla sau din carton reciclabil, eliminarea paielor de plastic, selectia elementelor de decor care se pot reutiliza.

Printre artistii care vor urca anul acesta pe scena festivalul de la malul marii se numara Jessy J, G-Eazy, Dj Snake si Sean Paul. Anul trecut au fost prezenti peste 200 de mii de spectatori.

Cea de-a treia editie a festivalului Neversea va avea loc la Constanta intre 4 si 7 iulie 2019.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si