VIDEO | Premieră medicală în România! Prof. dr. Ioan Lascăr a transformat un hermafrodit în femeie în doar 4 ore!

Premieră medicală în România realizată de prof. dr. Ioan Lascar. Datorită reputatului chirurg de la Spitalul Floreasca din Capitala, un hermafrodit a devenit femeie, dupa patru ore de operatie. Astfel de cazuri sunt extrem de rare.

D.S., marți 11 iunie 2019 , 16:52

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

33 de ani a trait cea pe care o vom numi Valentina cu povara malformatiei pe care o avea din nastere. Nesiguranta si incertitudinea ca nu stie cine sau ce este au fost pe punctul de a o darama psihic..

Premieră medicală în România! Ce spune prof. dr. Lascăr

PROF. DR. IOAN LASCAR seful Clinicii de Chirurgie Plastica, Spitalul Floreasca: „Diagnosticul este pseudohermafroditism masculin. Asta inseamna ca avem elemente specific anatomice ambelor sexe. Fara sa fie clar definita apartenenta la unul dintre sexe”.

Citeste si: Soția lui Mihai Constantinescu a luat o decizie radicală. Scandalul atinge cote internaționale

Fara sa poata avea un partener sau o partenera, Valentina a luptat singura cu prejudecatile. A fost internata de nenumarate ori, a beneficiat chiar de interventii chirurgicale, dar nimeni nu a reusit sa o ajute! Dupa numeroase analize hormonale si evaluari psihologice, medicii de la spitalul Floreasca au decis impreuna cu pacienta sexul pe care aceasta l-a dobandit dupa operatie.

PROF. DR. IOAN LASCAR seful Clinicii de Chirurgie Plastica, Spitalul Floreasca: „Am reusit sa definesc clar apartenenta la sexul feminin. Am utilizat detalii anatomice pentru a reconstrui organele genitale feminine”.

A ales sa fie femeie, iar acum asteapta increzatoare sa isi inceapa noua viata si chiar sa-si intemeieze o familie.

Citeste si: Premiera mondiala. Rinichi transportat cu drona. O pacienta a fost salvata

PROF. DR. IOAN LASCAR, seful Clinicii de Chirurgie Plastica, Spitalul Floreasca: A nu cunoaste carui sex ii apartii la 33 ani este o problema psihologica importanta, care te poate marca din toate punctele de vedere existenta unei persoane.

Pacienta va mai ramane internata doua saptamani la spitalul Floreasca, pentru recuperare.

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:

Te-ar putea interesa si

}