33 de ani a trait cea pe care o vom numi Valentina cu povara malformatiei pe care o avea din nastere. Nesiguranta si incertitudinea ca nu stie cine sau ce este au fost pe punctul de a o darama psihic..

Premieră medicală în România! Ce spune prof. dr. Lascăr

PROF. DR. IOAN LASCAR seful Clinicii de Chirurgie Plastica, Spitalul Floreasca: „Diagnosticul este pseudohermafroditism masculin.

Asta inseamna ca avem elemente specific anatomice ambelor sexe. Fara sa fie clar definita apartenenta la unul dintre sexe”.

Citeste si: Soția lui Mihai Constantinescu a luat o decizie radicală. Scandalul atinge cote internaționale

Fara sa poata avea un partener sau o partenera, Valentina a luptat singura cu prejudecatile. A fost internata de nenumarate ori, a beneficiat chiar de interventii chirurgicale, dar nimeni nu a reusit sa o ajute! Dupa numeroase analize hormonale si evaluari psihologice, medicii de la spitalul Floreasca au decis impreuna cu pacienta sexul pe care aceasta l-a dobandit dupa operatie.

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Mădălin Ionescu, în doliu! Prezentatorul TV a dat vestea cumplită printre lacrimi: „S-a stins. Am trăit cu o durere imensă ultimele lui clipe”- wowbiz.ro

PROF. DR. IOAN LASCAR seful Clinicii de Chirurgie Plastica, Spitalul Floreasca: „Am reusit sa definesc clar apartenenta la sexul feminin.

Am utilizat detalii anatomice pentru a reconstrui organele feminine”.

A ales sa fie femeie, iar acum asteapta increzatoare sa isi inceapa noua viata si chiar sa-si intemeieze o familie.

Citeste si: Premiera mondiala. Rinichi transportat cu drona. O pacienta a fost salvata

PROF. DR. IOAN LASCAR, seful Clinicii de Chirurgie Plastica, Spitalul Floreasca: A nu cunoaste carui sex ii apartii la 33 ani este o problema psihologica importanta, care te poate marca din toate punctele de vedere existenta unei persoane.

Pacienta va mai ramane internata doua saptamani la spitalul Floreasca, pentru recuperare.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si