VIDEO | Preot ucis în cursa ilegală pe motor

Pasiunea pentru motoare i-a adus sfârșitul unui preot din Maramureș. Fără să aibă permis de conducere, dar cu o adrenalină de neînchipuit în suflet, duhovnicul s-a aventurat într-o cursă mortală. A gonit cu viteză și s-a izbit cu motocicleta de un copac. Doi copii au rămas orfani în urma lui. Atenție, sunt detalii care vă pot afecta emoțional!

Andreea Stoica, luni 10 august 2020 , 19:36

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

La doar 41 de ani, părintele Adrian a murit fulgerător. Motocicleta cumpărată recent, de care era tare mândru, i-a curmat viaţa. Deşi nu avea permis de conducere, obişnuia să meargă des cu motorul prin localitate. Aşa s-a întâmplat şi după slujba de duminică. Părintele a plecat să se plimbe cu motocicleta, pentru că aşa se relaxa cel mai bine. Ghinionul lui a fost că a accelerat prea tare, fără să se gândească vreo clipă că viteza îi va fi fatală. Într-o curbă, a pierdut controlul direcţiei, a ieşit de pe şosea, iar motocicleta s-a înfipt ca o ghiulea într-un copac.

Citeste si: VIDEO | Bombă cu ceas lângă Galaţi

Din cauza impactului extrem de puternic, medicii nu au mai putut face nimic pentru preot. Inima sa a încetat să mai bată.

Pentru credincioşii din Cărbunari, localitatea unde slujea părintele, vestea morţii sale a picat ca un trăznet. Oamenii spun că era un preot implicat, care mereu avea o vorbă bună pentru oricine. Localnicii îl plâng acum pe cel care le-a fost alături ani de zile.

Preotul era căsătorit şi avea doi copii, care acum au rămas orfani de tată şi vor fi nevoiţi să îşi îngroape părintele.

Citeste si: Gabriel, fiul unui preot, s-a înecat în mare! Mesaj șocant al părintelui Calistrat

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si