Irinel Ciobanu- monstrul care și-a ucis cu sânge rece fosta concubină și pe fiul acesteia- nu a putut fi audiat încă. Este internat în spital- sub pază- după ce magistrații l-au arestat preventiv pentru omor calificat. În comuna lui natală- Cetățeni- din Argeș- oamenii sunt șocați să audă de ce a fost în stare să facă.

„Eram prieten cu el, inainte era baiat cuminte, era... dar cred ca a picat in depresie!”, spun oamenii din sat.
„Eu nu stiu nimic, sunt bolnav, ce a facut...”, se întreabă tatăl criminalului.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: O româncă l-a păcălit pe iubitul italian să-și vândă casa și să-i dea toți banii. L-a părăsit și și-a deschis un magazin în Focșani- antena3.ro

Citeste si: Mesajul Ucrainei pentru nord-coreenii trimiși să lupte de partea lui Putin. ”Mii de soldați ruși au luat decizia corectă”- wowbiz.ro

Tatăl asasinului e înlemnit. Spune că fiul lui a fost plecat la muncă în străinătate- dar că habar nu are când s-a întors și cu cine și-a refăcut viața după prima căsătorie.

Concubina ucisă de bărbat, alături de fiul ei. Fapta putea fi prevenită

Pe Ramona- mama ucisă cu bestialitate- nu a apucat să o cunoască și nu știa de problemele dintre ei...

dar niciodată nu ar fi crezut că gelozia bărbatului ar putea duce la moarte de om.

„Niciodată nu m-aș fi așteptat la treaba asta, dar dacă l-a dus așa capul... ce a făcut să răspundă el... legea... eu nu mă bag!”, spune tatăl bărbatului.

În rest- tot satul auzise de scandalul dintre cei doi foști concubini și de faptul că Irinel- turbal de gelozie- o urmărea mereu pe Ramona și încerca din răsputeri să o aducă lângă el- chiar și cu forța.

Își amintesc că individul a mai fost căsătorit și are o fată- dar acea despărțire nu l-a tulburat deloc- tocmai de aceea le e greu să înțeleagă ce s-a putut întâmpla.

Bărbatul care și-a ucis concubina, nebun de gelozie

„Gelozia asta cu ea, a zis ca nu poate sa se insoare decat cu ea, alta femeie nu poate, numai pe ea”, spun oamenii din sat.
Faptul că a ucis cu atâta cruzime e rezultatul unei furii oarbe- spun specialiștii- născută dintr-o gelozie soră cu nebunia.

Citeste si: Anunț important pentru elevele și studentele din țară! Noi tichete sociale de la Guvern- kfetele.ro

Citeste si: Horoscop zilnic, 25 octombrie 2024: Berbecii sunt hotărâți să își facă ordine în viață. Scorpionii se confruntă cu probleme de sănătate - radioimpuls.ro

Citeste si: O tânără a dispărut misterios după o petrecere din Spania. Poliția crede că a fost zdrobită și incinerată din greșeală- antena3.ro

„Furia vine cu tendițe agresive... Probabil si exista sansa ca persoana sa fi premeditat acel act si daca au existat amenintari anterioare riscul ca acel act sa se materializeze este mult mai mare!”, explică psihologul Denisa Marchiș.

Amenințările au existat- dar nu le-a băgat nimeni în seamă. Până când femeia și fiul ei- care a sărit să o apere- au sfârșit fără viață.


El a încercat să se sinucidă la scurt timp după dubla crimă- dar a fost oprit de un agent și dus la spital.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si