VIDEO | Raluca Bădulescu s-a reinventat. Este DJ Regina Regească

Excentrică, noncoformista și în continuă reinventare! De la femeie de afaceri şi jurat într-un show de televiziune, Raluca Bădulescu s-a lansat și ca DJ. I-a ridicat în picioare pe cei care şi-au petrecut o seară de weekend în unul dintre cele mai stilate cluburi din Capitală!

D.S., luni 02 decembrie 2019 , 20:37

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Ca o regină deja consacrată a stilului şi-a făcut intrarea pe scenă Raluca Bădulescu. Momentul de respiro a fost, însă, doar pentru introducere, căci DJ Regina Regească i-a ridicat apoi pe toţi la dans cu melodiile pe care le-a mixat ca un profesionist! Familia, prietenii si colegii i-au fost şi ei alături la debutul ca DJ.

Citeste si: VIDEO | Vedetele, petrecere ca-n Las Vegas, într-un club din București

Ca o adevărată Paris Hilton a României, Raluca a combinat moda cu muzica, iar rezultatul i-a impresionat chiar şi pe cei care îi cunoşteau visul!

Emoţiile, însă, nu a scăpat nici după ce a ridicat clubul în picioare!

RALUCA BĂDULESCU: Extraodinar. În primul rând, a fost debutul meu în club, practic, și totul vă datorez vouă, telespectatorilor și KANAL D, va spun sincer.

De ţinuta de scenă a Ralucăi s-a ocupat personal prietenul ei şi designerul Alexandru Raicu. Alexandru are, de altfel, o întreagă colecţie în colaborare cu Raluca, pe care a şi prezentat-o în cadrul Bucharest Fashion Week.

Citeste si: Catalin Botezatu: „Energia mea vine din dragostea pentru munca”

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si