Ramasitele umane aruncate de Gheorghe Dinca in padurea de langa Caracal s-au dovedit a fi probe de nedescifrat pentru cei mai buni legisti din tara, ne transmit- printre randuri- autoritatile.

La doua luni dupa descoperirea fragmentelor osoase si acuzatii nenumarate aduse de familia fetei disparute, procurorii anunta- oficial- ca renunta la serviciile specialistilor de la INML si cauta- in strainatate- alte institutii, unde sa faca expertiza.

Citeste si: INML a descoperit că tatăl Luizei Melencu nu e părintele ei biologic! Reacția mamei este halucinantă

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

La scurt timp dupa demararea procedurii au aflat insa ca au mainile legate.

STELIAN IORDACHE- bunicul Luizei: Ne-am opus vehement.

Răsturnare de situație în dosarul Caracal. Mama Luizei e nemulțumită

Procurorii au dat buzna in casa Luizei de doua ori ieri seara, dar bunicul si mama au refuzat sa mai faca vreun pas in ancheta care se concentreaza- spun ei- pe moartea fetei, nu pe gasirea ei.

In fata procurorilor, femeia a declarat ca nu mai vrea sa le ofere alte probe ADN si ca expertiza- fie ea facuta in strainatate- nu ii va aduce fiica inapoi.

Anchetatorii nu s-au lasat pagubasi si dupa cateva ore, s-au intors in casa Luizei cu citatie. Nici asa n-au reusit sa o convinga pe mama fetei ca trebuie sa le ofere mostre ADN.

Citeste si: Mama Alexandrei Măceșanu, mărturisire sfâșietoare la ”Asta-i România!” ”Aștept ca Dumnezeu să mi-o aducă la poartă! Copilul meu nu e mort”

Monica Melelncu a fost asteptata la sectia de politie din Caracal. Pentru ca nu a venit, risca sa fie adusa cu mandat. In acelasi timp, Parchetul General a deschis un dosar penal in rem privind modul in care specialistii INML au realizat analiza ADN, insa doar in cazul Alexandrei Macesanu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si