VIDEO - Record sumbru de sute de mii de infectări zilnice și decese în India

Iadul din India pare că nu nu se mai sfârşeşte. Autorităţile au anunţat un nou record de infectări zilnice, cu peste 360 de mii de cazuri.

Author: Iulian Ciurea miercuri 28 aprilie 2021 , 19:26

Record sumbru de sute de mii de infectări zilnice și decese în India
Record sumbru de sute de mii de infectări zilnice și decese în India
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

La fiecare crematoriu, trupurile neînsufleţite ale celor care pierd lupta cu molima sunt arse şi afară. Angajaţii taie şi cară stive de lemne încontinuu, în timp ce rudele morţilor aşteaptă chiar şi 48 de ore la coadă pentru incinerare.

Pentru că locurile în care se ard cadavrele sunt deja ocupate, muncitorii construiesc altele.

India bate un nou record negativ de infectări și decese

Cu fiecare zi care trece, India bate noi recorduri negative. Ieri, de exemplu, aproape 363 de mii de cazuri şi peste 3 mii de decese au fost raportate.

În spitale nu mai găseşti niciun pat liber. Iar cei care sunt internaţi oricum nu au parte de îngrijirea necesară din cauza crizei medicamentelor şi a oxigenului. Medicii cer bani rudelor pacienţilor pentru a-i putea trata.

Sunt scene dramatice în a doua cea mai populată ţară din lume, care a fost lovită şi de un cutremur cu magnitudinea de 6 în această dimineaţă.

Presa locală a anunţat că seismul a făcut victime şi sunt pagube materiale importante, dar, autorităţile nu au anunţat încă nimic.
ILS

 

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si