VIDEO - Record sumbru de sute de mii de infectări zilnice și decese în India

Iadul din India pare că nu nu se mai sfârşeşte. Autorităţile au anunţat un nou record de infectări zilnice, cu peste 360 de mii de cazuri.

Iulian Ciurea, miercuri 28 aprilie 2021 , 19:26

Record sumbru de sute de mii de infectări zilnice și decese în India
Record sumbru de sute de mii de infectări zilnice și decese în India
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

La fiecare crematoriu, trupurile neînsufleţite ale celor care pierd lupta cu molima sunt arse şi afară. Angajaţii taie şi cară stive de lemne încontinuu, în timp ce rudele morţilor aşteaptă chiar şi 48 de ore la coadă pentru incinerare.

Pentru că locurile în care se ard cadavrele sunt deja ocupate, muncitorii construiesc altele.

India bate un nou record negativ de infectări și decese

Cu fiecare zi care trece, India bate noi recorduri negative. Ieri, de exemplu, aproape 363 de mii de cazuri şi peste 3 mii de decese au fost raportate.

În spitale nu mai găseşti niciun pat liber. Iar cei care sunt internaţi oricum nu au parte de îngrijirea necesară din cauza crizei medicamentelor şi a oxigenului. Medicii cer bani rudelor pacienţilor pentru a-i putea trata.

Sunt scene dramatice în a doua cea mai populată ţară din lume, care a fost lovită şi de un cutremur cu magnitudinea de 6 în această dimineaţă. Presa locală a anunţat că seismul a făcut victime şi sunt pagube materiale importante, dar, autorităţile nu au anunţat încă nimic.
ILS

 

 


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Eliminare in lacrimi si scandal la Survivor Romania 2021. Cine a fost eliminat dintre... Eliminare in lacrimi si scandal la Survivor Romania 2021. Cine a fost eliminat dintre Irisha, Elena Marin, Bogdan Urucu si Sorin Puscasu?
spotmedia.ro
Adevăratul urs Arthur, împușcat în fiecare zi. În alte țări ar fi declanșat o revoluție Adevăratul urs Arthur, împușcat în fiecare zi. În alte țări ar fi declanșat o revoluție
spotmedia.ro
Cristian Mustață, BCR, la Digital Shift: Nu vei mai merge la bancă să iei un credit, ci... Cristian Mustață, BCR, la Digital Shift: Nu vei mai merge la bancă să iei un credit, ci îi vei spune lui George unde vrei să mergi în vacanță și el va face ca asta să se întâmple
b1.ro
S-a stabilit data când va trece România la moneda euro! Adio "lei"! S-a stabilit data când va trece România la moneda euro! Adio "lei"!
infoactual.ro
Semnal de alarmă pentru români! Utilizați acest medicament cu mare grijă Semnal de alarmă pentru români! Utilizați acest medicament cu mare grijă
infoactual.ro
Horoscop 8 mai 2021. Zi de risc. Astrolog: Nu lua decizii pripite Horoscop 8 mai 2021. Zi de risc. Astrolog: Nu lua decizii pripite
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si