Indiferent că este mai mic sau mai mare, fiecare blănos își dorește să aibă parte de relaxare. Câinii și pisicile deopotrivă sunt mereu în căutarea unui loc confortabil în care să se răsfețe și să se relaxeze, iar producătorii accesoriilor pentru animale știu asta și vin cu tot felul de modele care mai de care mai spectaculoase.

Accesorii și culcușuri potrivite pentru animalele de companie

„După cum vedeți există multe tipuri de culcușuri și paturi pentru animăluțul dumneavoastră de companie. Trebuie doar să-l găsiți pe cel potrivit conform cerințelor și preferințelor lui. Eu știu că lui Ricky, cățelul meu, îi plac aceste pătuțuri din material catifelat, extrem de confortabile și pufoase”, a explicat Dana Luțu, reporter Kanal D.

Deși alegerea modelului sau a formei pătuțurilor pentru animale poate părea doar un element de estetică, medicii susțin că trebuie alese în cunoștință de cauză.

Citește și: VIDEO- Aligatorul domestic Wally, prieten de nădejde pentru un bărbat din Statele Unite ale Americii

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

„Culcușurile trebuie alese în funcție de dimensiune, de talia cățelului, poate chiar și de rasă, de genul păr scurt păr lung, astfel încât cățelul să aibă loc să se întoarcă, să se întindă, să-și aranjeze singur spațiul de dormit”.

Deși sunt mai mici ca dimensiuni decât cățeii, pisicile pot fi mult mai pretențioase când vine vorba de alegerea unui pătuț, iar pentru patrupedele care aspiră la confort de cinci stele și stăpânii care își doresc să le ofere astfel de condiții există și accesorii mai pretențioase.

Pentru ca relaxarea necuvântătoarelor să fie completă, stăpânii trebuie să le asigure un loc ferit, astfel încât patrupedul să nu aibă parte de stres suplimentar.

Potrivit unor studii recente, anul acesta țara noastră se află pe primul loc în Europa în topul familiilor care dețin cel puțin un animal de companie. Peste 50 la sută din populație are un câine.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si