VIDEO - Remus Truică, posesorul unei averi uriașe, ajunge la închisoare

Remus Truică, colegul de dosar al prințului, condamnat și el la șapte ani de închisoare, a obținut o avere impresionantă și deține imperii de lux în Capitală.

Iulian Ciurea, vineri 18 decembrie 2020 , 19:25

Ani grei de închisoare pentru Remus Truică, fostul șef de cabinet al lui Adrian Năstase, posesorul unei averi uriașe
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Remus Truică se bucură de un adevărat imperiu în zona Snagov, de lângă Capitală- peste 10 hectare de pământ susțin palatul luxos, ridicat pe trei etaje, care are și o piscină olimpică. Și cum milionarul vrea să

se mențină mereu tânăr, nu puteau lipsi și cele două terenuri sportive, unul de tenis și altul de fotbal.
Acolo erau un heliport, o piscină, un parc pentru copii.

Pontonul este amenjat ca un loc de odihnă, cu două canapele comode, doua debarcadrere şi o scară, pe care se poate coborî direct in apa.

Cât despre interiorul palatului- de la obiecte de mobilier inscripționate manual, până la obiecte de lux cu motive de antice- așa arată camerele celor două fete pe care milionarul le are cu fosta soție. Urmașele lui Truică se bucură de o viață ca în filme, ca două adevărate prințese- paturi și birouri clasice, mormane de jucării și obiecte prețioase, cum ar fi icoane placate în aur. La nici opt ani, câţi aveau gemenele la momentul acestei filmări, Truică le-a adus mese de toaletă din categoria clasică dressinguri impunătoare și o baie enormă cu jacuzzi.

„Sunt un om care crede în minuni și, mă rog, mă rog des.

Om vedea ce va urma”, spunea Remus Truică acum opt ani.

Ani grei de închisoare pentru Remus Truică, fostul șef de cabinet al lui Adrian Năstase, posesorul unei averi uriașe

Continuăm turul palatului și descoperim că milionarul nu a fost deloc chibzuit când a aruncat cu banii pe designul parcă rupt din filme- scările care duc spre fiecare etaj al vilei sunt unele impunătoare, din marmură, iar pe pereți e o adevărată colecție de icoane.

La parterul casei descoperim statuete și decorațiuni scumpe, cel mai probabil, parte din colecții importante la care oamenii de rând nu ar avea acces.

Decorul de poveste este conturat de un șemineu din marmură, grinde din lemn care susțin tavanul și un pian clasic ce pare să te ducă cu gândul la marile scene ale lumii.

Averea impresionantă a lui Remus Truică a fost mereu un motiv de controversă- în 2003, când era în funcția de șef de cabinet al lui Adrian Năstase, Truică a reușit miraculos să retrocedeze două hectare din

Pădurea Snagov, iar apoi a continuat să cumpere tot mai multe de la vecinii de acolo, ajungând astfel să își ridice imperiul de azi. De altfel, retrocedările pare că au fost mereu punctul cheie al averii care în 2015 era estimată la 35 de milioane de euro.

Remus Truică ajunge la închisoare. Averi făcute din furt

În 2006, Remus Truică a pus ochii pe o mega afacere.

Avea să pună mâna pe Ferma Băneasa- un teren de peste 28 de ha, fiind cea mai scumpă zonă de lângă Capitală-acolo se află în prezent mai mult centre comerciale, complexuri rezidențiale și chiar Ambasada Statelor Unite ale Americii. Concret, milionarul i-a promis prințului Paul al României câ își va folosi toate relațiile necesare pentru a-i acorda alteței titlul de proprietate asupra terenului. Dar nu oricum... ci cu o condiție- ca apoi terenul să ajungă la el, iar profiturile să fie împărțite către toți cei care fac posibilă afacerea de miliarde.

De altfel, deși este în topul bogătașilor, nimeni nu a știut vreodată cu exactitate de unde reușește Remus Truică să obțină sume de bani fabuloase care îi permit să trăiască o viață de rege- pe lângă palatul de la Snagov, milionarul mai are o vilă de lux de două milioane de euro, situată în Dorobanţi, un apartament şi un iaht în valoare de șapte milioane de euro, în Monte Carlo dar şi o vila în Caraibe. Nici la autoturisme nu stă prea rău- Truică deține o adevărată colecție, a cărei valoare depășește un milion de euro.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Survivor România 2021. Simona Hapciuc, internata de urgenta in spital. Verdictul... Survivor România 2021. Simona Hapciuc, internata de urgenta in spital. Verdictul medicilor, crunt! Ce a patit concurenta la scurt timp dupa ce a revenit in tara:"Am iesit sub semnatura..."
spotmedia.ro
Un efect secundar al vaccinului anti-COVID poate declanșa o alertă falsă de cancer. Cum... Un efect secundar al vaccinului anti-COVID poate declanșa o alertă falsă de cancer. Cum poate fi făcută diferența
b1.ro
Zanni de la Survivor, mărturii cutremurătoare despre perioada grea în care a stat la... Zanni de la Survivor, mărturii cutremurătoare despre perioada grea în care a stat la orfelinat: „Eram ca un animal / Nu știam că sunt băiat/ A fost teribil"
monitorulcj.ro
Clujeanca Roxen va interpreta piesa „Amnesia” la Eurovision 2021. VIDEO Clujeanca Roxen va interpreta piesa „Amnesia” la Eurovision 2021. VIDEO
infoactual.ro
Cale nouă pentru o ZODIE în luna martie! Astrolog: Se schimbă TOTUL Cale nouă pentru o ZODIE în luna martie! Astrolog: Se schimbă TOTUL
infoactual.ro
Ce se întâmplă când Luna Plină intră în Fecioară! Astrolog: „Atenție la vise!” Ce se întâmplă când Luna Plină intră în Fecioară! Astrolog: „Atenție la vise!”
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si