Aşa arăta târgul de Crăciun aseară, când s-au aprins luminiţele de sărbători. Dar bucuria celor prezenţi a durat puţin. Totul a luat o întorsătură neaşteptată după ce autorităţile locale au decis că tradiţia sezonului de iarnă se va ţine şi anul acesta în Bănie, în ciuda restricţiilor.

Însă planurile au fost încurcate de autorităţile de control pentru că, la mai puţin de o oră de la inaugurare, chioşcurile comercianţilor au fost luate la puricat, iar aceştia au decis...să

tragă obloanele.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: „Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea- wowbiz.ro

Citeste si: Mesaje de Sfântul Andrei 2020: Felicitări, urări şi imagini cu La mulţi ani Andreea şi Andrei!

Târg de Crăciun, fără avize de funcționare

Se pare că reprezentanţii primăriei nu ar fi avut toate avizele de funcţionare, astfel că vânzatorii veniţi în Craiova din mai multe judeţe au trebuit să-şi strângă marfa şi să plece acasă.

În ciuda situaţiei aberante, cei mai mulţi dintre vizitatori nu au rămas dezamăgiţi. Craiovenii şi-au făcut poze lângă bradul de Crăciun şi în decorul de iarnă.

"Chiar mă bucur, noi suntem dintr-un alt oraş, profităm, mâine plecăm, acum am rămas strict pentru luminiţe,  să le vedem şi noi", "E mirific totul, pe pandemia asta nu se putea mai bine de aşa. Şi copiii se bucură, e superb", spun oamenii din centrul Craiovei.

Autorităţile au aprins luminiţele festive în Craiova sâmbătă seara.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si