VIDEO | Scene de groază. 7 morți în impact

O mamă și cei doi copii ai ei, unul de 7 ani și un bebeluș de trei luni, se află printre cele 7 victime care și-au pierdut viața pe loc în urma teribilului accident ce a însângerat un drum național din Bacău. Se întorceau din Anglia și mai aveau câțiva kilometri până acasă, la Suceava, când mașina cu care condusă de tatăl copiilor s-a izbit de un microbuz plin cu pasageri care a intrat pe contrasens. Prietenii acestuia din urmă spun că vinovat ar celălalt conducător auto, care ar fi adormit la volan. A fost activat planul roșu de intervenții, iar salvatori din 3 județe au plecat într-un suflet acolo. Atenție, imaginile surprinse acolo au un puternic impact emoțional!

Webeditor: Mircea Pop duminică 25 iulie 2021 , 18:26

Accident grav în România accident auto
Accident grav în România
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Primele imagini filmate de un martor la locul dezastrului, în localitatea băcăuană Răcăciuni, sunt înfiorătoare... În vreme ce medicii se luptă să-i țină viață pe supraviețuitori, alte victime zac fără suflare marginea drumului și pa asfalt, unde impactul le-a aruncat violent.

În mașina cu volan pe dreapta, înmatriculată în Anglia, care a izbit microbuzul cu pasageri parcă s-au derulat scene de război...

Șoferul e încă în viață, dar plin de sânge, prins între fiarele contorsionată. Soția lui, în vârstă de 34 de ani, nu mai respira când au ajuns salvatorii. Nici doi dintre copiii lor, unul de 7 ani și un bebeluș de trei luni. Se întorceau acasă la Suceava...

Citeste si: ACCIDENT GRAV pe autostradă. Cel puţin zece morţi şi 45 de răniţi

În microbuzul care, din primele informații a intrat pe contrasens erau 15 pasageri. Tată, spune-mi că e un vis, a mai apucat să băiatul șoferului înainte să leșine. Și-a pierdut în cumplitul accident mama, sora şi bunicile.

Ca să-i scoată pe supraviețuitori, cei de la descarcerare au trebui să decoperteze autovechiculul. Din păcate, 4 persoane erau decedate deja. Restul, inclusiv șoferul, au primit îngrijiri. În spital au ajuns 5 adulți, trei dintre ei fiind operați, în stare delicată, și doi copii: unul de 3 ani, care e stabil, și unul de 15 ani, în stare gravă, cu traumatisme multiple...

Polițiștii au deschis o anchetă care va stabili cine a fost de vină pentru manevra greșită care a provocat măcel pe drumul național 2.
Din nefericire nu a fost singurul accident teribil.

Accident cumplit şi în Oradea

Lângă Oradea, în Biharia, un alt impact nimicitor a luat două vieți: un tânăr de 29 de ani și un copilaș de doar 4 ani au pierit pe loc!

O adolescentă de 17 ani e în stare critică la spital, unde doctorii fac eforturi să o salveze, iar șoferul care ar fi vinovat de tragedie și fiul acestui se zbat în aceeași situație...

Citeste si: VIDEO| Tragedie pe o şosea din Sibiu. Patru oameni au murit

Nu s-a putut face nimic nici pentru un tânăr polițist din capitală, care a murit pe șoselele din Dealul Negru, județul Gorj. Mașina condsusă de agentul de 29 de ani a intrat într-un cap de pod, iar el n-a avut nicio șansă!


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si