VIDEO | Școlile private, tot mai căutate de părinți

Cand vine vorba de educatia celor mici, cu totii aspiram ca aceasta sa fie una de top. Alegem atent institutia care ne va scoli copilul, iar aceasta trebuie să implineasca toate exigentele noastre. Numarul parintilor care aleg invatamentul privat este in crestere, iar optiunile se imbogatesc de la un an la altul.

Author: D.S. marți 17 septembrie 2019 , 14:01

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Pentru momentele care pun accent pe dezvoltarea aptitudinilor si pe individualitatea copiilor, multi parinti aleg scoli private. Multiculturalitatea este un alt aspect ce atrage. O astfel de scoala s-a deschis in Capitala.

MURAT SEARZ- DIRECTOR INTERNATIONAL MAARIF SCHOOLS OF BUCHAREST: Bine ati venit la ceremonia noastra de deschidere.

Bine ati venit! scoala noastra este o unitate de invatamant internationala cu engleza ca limba de predare.

Inceputul anului de invatamant a fost marcat aici in acorduri internationale.

Citeste si: VIDEO| Școala unde cursurile sunt o plăcere. Elevă: „E mult mai ușor, nu e așa stresant”

Programa scolara vizeaza, pe langa aria curriculara a invatamantului romanesc, dezvoltarea interactiunii culturale, intelegerea, prin educatie, a valorilor umane universale.

FUSUN ARAMAZ- AMBASADORUL TURCIEI IN ROMANIA: Suntem fericiti ca am deschis in Romania prima scoala a fundatiei MAARIF, fundatia turca MAARIF. Educatia va fi una internationala. Va fi un sistem modern de educatie.

Scoala noastra este deschis tuturor elevilor, turci, tatari, romani si alte nationalitati.

BIROL AKGUN- PRESEDINTELE FUNDATIEI MAARIF: Vom imbunatati si creste calitatea programei scolare deja existente cu ajutorul limbii turce, cursuri aditionale de tehnologie si ore de limbi straine.

Numarul parintilor care aleg pentru copiii lor institutii de invatamant private este in crestere, iar optiunile se imbogatesc de la un an la altul.

STELIAN VICTOR FEDORCA, DIRECTORUL ȘCOLII: Este o scoala unde in final elevii se vor descurca in viata. Deosebit fata de alte scoli este ca elevii, dupa masa de prinz au si cluburi. Activitatile extracurriculare se desfasoara in functie de aptitudinile pe care le au elevii.

Citeste si: Tu stii ce scoala e mai buna pentru copilul tau? A inceput razboiul intre scolile private si cele de Stat! Care e alegerea mai buna?

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si