În căutarea presupusului cadavru, de-a lungul terenului unde se antrenează polițiștii, muncitorii de pe excavatoare au săpat deja două gropi, sub supravegherea criminaliștilor.

Citeste si: Profesor de religie, scos din fire

"Peste 30 de polițiști au venit la stadion. Au fost aduse două excavatoare, o mașină de pompieri și mai multe dube de poliție în care se afla echipament pentru săpături", explică reporterul KanalD Claudia Costandiș.

Acuzație șocantă la adresa unui fost șef din Poliția Capitalei

Asta după ce Cătălin Vișoiu, un fost informator al poliției, care a ajutat la prinderea lui Nuțu Cămătaru și care acum e încarcerat în penitenciarul Rahova pentru proxenetism, a formulat o acuzație șocantă.

Bărbatul spune că un fost șef din Poliția Capitalei ar fi ascuns sub pământul de pe stadionul pe care îl deține în cartierul Pantelimon cadavrul unui rival pe care l-ar fi ucis.

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Larisa de la „Casa Iubirii” și-a făcut iubit! Primele imagini cu bărbatul care i-a furat inima- wowbiz.ro

Citeste si: Șoferiță din Ucraina, implicată într-un accident cu șase victime pe DN 7

"A indicat polițiștilor de la Serviciul Omoruri că, sub terasamentul terenului de fotbal, se află părți dintr-un cadavru.

Are dovezi, a depus ceva? Din ce am văzut eu este o poză din procesul lucrărilor care s-au desfășurat aici și o factură pe care eu am achitat-o privind servicii de vitanjare", spune Viorel Raicu.

Viorel Raicu e fost șef al biroului de arme și muniție din Poliția Capitalei și spune că suntem martorii unor fabulații.

Stricăciuni uriașe pe stadion

Și antrenorul care lucrează aici e bulversat de toată desfășurarea de forțe: „Ne aflăm în fața unui moment de noaptea minții: în interiorul unei baze sportive o desfășurare de forță cum rar mi-a fost să văd, în urma unui denunț în care acesta susține că s-ar afla un cadavru! Nu se confirmă nimic, se fac excavări și distrugeri după bunul plac, iar peste 200 de copii rămân fără un loc unde să își desfășoare activitatea sportivă”, spune antrenorul George Bozieru.

Citeste si: Se cauta cadavrul de sub stadion

Citeste si: Patrick crede că Roberta nu îl place pe Sebastian! Ce spune concurenta despre această situație: „Eu nu stau cu nimeni niciodată doar de dragul de a sta într-o relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Cine este celebrul artist care s-a iubit cu femeia căreia i-a cântat la nuntă?! Cântăreţul scoate la iveală detalii neașteptate- radioimpuls.ro

Fostul șef din poliție spune că și această acuzație face parte dintr-un plan de denigrare și răzbunare: "Din 2019 până acum cred că am 30 de plângeri de la el, împotriva mea și a bazei sportive, este vorba de lucruri inventate!”, a explicat Viorel Raicu.

Cert e că acțiunea de astăzi a provocat stricăciuni uriașe pe stadion. „Sunt distrugeri semnificative, atât suprafața de joc, instalațiile de nocturnă, de drenaj, au spart și o conductă domnii de la ADP care au venit să facă aceste excavări, sunt pagube de 50-60 de mii de euro!”, spune antrenorul de la baza

sportivă.

Și săpăturile nu s-au oprit. Astfel că pagubele s-ar putea înmulți.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si