Operatorii spun ca Sunwaves, Neversea, dar si petrecerile din Vama Veche sunt o mina de aur pentru turismul romanesc, mai ales ca atrag in valuri si mii de turisti straini.

Rasariturile, plajele cu nisip fin si tarmurile care vibreaza in ritmul muzicii au pus litoralul romanesc pe harta festivalurilor internationale.
Suntem polul distractiei odata cu inceperea sezonului estival, iar startul va fi dat peste doua saptamani, in statiunea Mamaia.

Citeste si: O tânără de 28 de ani a murit strivită de ATV! Totul s-a petrecut în timpul unui concurs organizat la Cluj!

Sunwaves, primul festival de muzica electronica al anului va avea loc pe aceasta plaja, in perioada 25 aprilie- 1 Mai. Pretul unui bilet este de 349 de lei, iar pana acum, pe retelele de socializare si-au anuntat participarea peste 11 mii de oameni.
Intre acestia, sunt si multi tineri din strainatate. "Este o deschidere de succes, daca ne gandim ca peste 8000 de turisti straini sunt asteptati din tari din Vestul Europei: din Anglia, Franta, din ITalia, din Germani, in mod special pt acest festival care atrage un public al sau extrem de fidel", spun organizatorii.

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Îngropat de viu, un bărbat a fost salvat ca prin minune după 4 zile de stat sub pământ- wowbiz.ro

Iar Neversea- cel mai mare festival pe plaja din Europa va avea loc la inceputul lunii iulie, pe plaja din Constanta. Jessie J, AfroJack dar si artisti veniti in premiera la malul marii vor condimenta noptile albe ale petrecaretilor.

Citeste si: Cel puţin 16 persoane ucise într-un atac cu bombă dintr-o piaţă în regiunea Balukistan

Scena principala a festivalului Neversea va fi amplasata chiar aici la celebrul rapper american G-Eazy va concerta pe ea.

Dealtfel, este prima sa aparitie in Romania. Deja fanii sai din Marea Britanie si din Romania si-au cumparat bilete ca sa-l vada

Valul urias de turisti pe care-l aduce acest festival este mana cereasca pentru hotelierii si proprietarii de restaurante de la mare.

Iar faptul ca evenimentul are loc in Constanta ii face si pe antreprenorii din oras sa simta profitul verii. "Turistii vin in serii mai consistente dupa 20 iulie, ori noi aveam nevoie sa ocupam o perioada in care in mod normal nu aveam foarte multe cereri", spun organizatorii.

Citeste si: Ce au pățit taximetriștii din Galați care au bătut cu bestialitate un tânăr de 19 ani? Decizia a fost luată ACUM

Abonamentul pe cele 4 zile de distractie la Neversea costa aproape 550 de lei, cu tot cu taxe, iar accesul la VIP costa 990 de lei. In schimb, cei care vor sa se distreze o singura zi au varianta de a-si cumpara un singur bilet, care variaza intre 275 si 300 de lei.

Cazarile au si ele preturi pe alese, in functie de perioada. "In perioada Sunwaves, tarifele la cazare pornesc de la 200 lei pe camera pe noapte cu mic dejun inclus. Pentru perioada Neversea, tarifele cresc destul de mult, pornesc de la 550 de lei pt un hotel de 4 stele, tot in statiunea Mamaia, tarif care include si micul dejun", spun hotelierii


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si