Andrei Niculae este unul dintre influencerii cu priza la publicul tanar. Este omul festivalurilor si vocea care le ofera ponturi despre cele mai in voga locuri de petrecere a timpului liber. Si de data aceasta a fost in calitate de MC, la evenimentul unde au venit multi dintre cei mai urmariti bloggeri ai momentului.

Cea mai asteptata figura de pe online a fost Sanziana Negru, unul dintre cei mai urmariti bloggeri de beauty din Romania.

Si-a inceput activitatea intens pe retele de socializare in anul 2015, cu informatii si postari despre rutina ei de frumusete. Cand a vazut ca exista interes din partea inrtenautilor a continuat. Acum are 245.000 de urmaritori pe Instragram.

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Nimeni nu mai știe nimic de Riana. Cum a fost filmată înainte să dispară fără urmă- wowbiz.ro

Sanziana reuseste de 4 ani sa combine informatiile despre infrumutesare si poze cu peisaje superbe din calatoriile ei.

SANZIANA NEGRU: Cred ca marele secret este sa te tii de treaba sa ai un content calitativ, inspirativ. Castig din online incat sa-mi permit un stil de viata cum imi doresc, sa pot calatori unde vreau, cand vreau.

La fel de urmarit este si Ionut Costea. A inceput cu fotografia si are acum contracte in derulare cu diferite companii care cauta ineditul in online.

Este unul dintre influencerii care au luat-o de la capat si a invatat cum sa promoveze photoshopul prin combinarea de elemente senzationale si obiective turistice de interes.

Apreciat vlogger in materie de frumusete, Laura Musuroaea a inceput timid ca cateva postari in 2010.

Acum se orienteaza si pe postari legate de familie si de modalitati de petrecere a timpului liber. 82.000 de persoane o urmaresc pe Instagram si 182.000

de subscriberi pe YouTube.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si