VIDEO | Şi-a făcut drum printre rafturi

Episod tragi-comic derulat în comuna Ciolpani din Ilfov. O șoferiță trecută de prima tinerețe a încurcat frâna cu accelerația și a provocat numai dezastru. Mașina scăpată de sub control a intrat ca o ghiulea în pereții unui supermarket și a ajuns printre rafturi, unde a dărâmat totul în cale.

Andreea Stoica, miercuri 05 august 2020 , 19:36

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Imaginile au fost surprinse de un martor în jurul orei 9:00 dimineaţa, la un supermarket din Ciolpani. La volanul maşinii care a distrus magazinul se afla o femeie de 77 de ani. Bătrâna îşi cumpărase autoturismul cu cutia de viteze automată, tocmai pentru a-i fi mai uşor la condus.

Când a ajuns in dreptul magazinului şi a vrut să oprească a încurcat pedalele. În loc să apese frâna, a apăsat pe acceleraţie şi a intrat cu maşina direct în magazin. A spart geamurile şi a rupt pereţii metalici.

Citeste si: VIDEO | I-a salvat cu preţul propriei vieţi

Din fericire, în acel moment nu erau clienţi în magazin şi niciun angajat nu a fost rănit, însă în urmă a rămas dezastru. Pe lângă geamurile sparte, femeia a lovit o casă de marcat şi a dărâmat rafturile cu băuturi alcoolice. Şi maşina pe care o conduce a suferit avarii.

Bătrâna a fost testată cu aparatul etilotest

Bătrâna a fost testată cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ. In zadar a încercat să explice poliţiştilor că a încurcat pedalele. Oamenii legii au sancţionat-o pe femeie pentru momentul de neatenţie.

VIDEO | Şi-a făcut drum printre rafturi
VIDEO | Şi-a făcut drum printre rafturi

Citeste si: Klaus Iohannis, declarație de presă de ultimă oră: „Școala începe pe 14 septembrie”

În plus, şoferiţa trebuie să achite întreaga pagubă pe care a provocat-o în magazin.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si