VIDEO | Şocant: Şi-a aruncat bebeluşul la gunoi

O întâmplare șocantă, descoperită în Satu Mare, tulbură opinia publică. O româncă întoarsă de la muncă, din străinătate, a născut în toaleta unei benzinării şi s-a lepădat apoi de prunc în coşul de gunoi. Fără pic de remușcare, femeia şi-a abandonat bebelușul și a fugit. Plânsetele nou născutului au fost auzite de un angajat care a alertat autorităţile, iar lăuza a fost găsită după ce i s-a făcut rău în autobuz. Atenție, sunt detalii care vă pot afecta emoțional!

Andreea Stoica, vineri 07 august 2020 , 19:27

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

  Copilaşul nou-născut a fost lăsat să zacă, de propria mamă, în toaleta unei benzinării.

  Tânăra, în vârstă de 30 de ani, venea din Germania, unde muncea ca lucrător sezonier. A intrat în ţară pe la Vama Petea cu un autobuz care mergea spre Botoşani. La un moment dat, a început să aibă contracţii, iar la ieşirea din Satu Mare, a mers la baie, în benzinărie. Acolo, a adus pe lume fetiţa pe care, inexplicabil, fără să stea pe gânduri, a aruncat-o la gunoi, apoi a fugit. Fără nicio remuşcare, a urcat din nou în autobuz şi-a văzut de drum.

  Citeste si: VIDEO | Drogat şi abuzat de tatăl pedofil

  Plânsetele neîntrerupte ale fetiţei nou-născute au fost auzite de un angajat care a descoperit grozăvia şi a alertat imediat autorităţile. Micuţa a fost preluată de o ambulanţă şi dusă imediat la spital. Din fericire, este în afara oricărui pericol.

  Mama bebeluşului a fost desoperită după ce i s-a făcut rău în autobuzul care trebuia să o ducă acasă. Şoferul a sunat la 112, iar medicii care au consultat-o şi-au dat seama că abia născuse. Astfel, au reuşit să facă legătura cu fetiţa aruncată la gunoi. Nici după ce a fost descoperită, femeia nu a vrut să audă de bebeluş.

  VIDEO | Şocant: Şi-a aruncat bebeluşul la gunoi
  VIDEO | Şocant: Şi-a aruncat bebeluşul la gunoi

  Tânăra locuieşte în satul Ungureni, din Botoşani, iar acasă o aşteptau soţul şi cei 4 copii pe care îi mai are. Vecinii sunt şocaţi de gestul mamei, mai ales că spun că avea mare grijă de frăţiorii copilei pe care a abandonat-o.

  Citeste si: VIDEO| O mireasă a trecut prin cel mai mare șoc în ziua nunții, din cauza exploziei din Beirut: ”O să mor? Cum o să mor?”

  Deocamdată, pe numele tinerei a fost deschis un dosar penal. Ea riscă acum până la 5 ani de închisoare pentru fapta comisă.

  Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
  Te-ar putea interesa si