„Nici nu ştiu cu ce să încep! Sunt gravidă în 3 luni şi jumătate. Am rămas aici... Am fost la aeroport să văd să-mi iau bilet, nimeni nu mă ajută! Am sunat la Ambasadă..”, spune femeia.

În faţa blocului din care a fost dată afară de ceilalţi chiriaşi care încă au bani să pătească, Geanina îşi plânge si strigă durerea. A ajuns singură şi neputincioasă printre străini, fără dram de milă.

Citeste si: Scandal între șeful DSP Arad și medici. „V-aţi ales prost meseria!”

Nimănui nu i-a păsat de ea şi de copilul pe care îl poartă în pântec, deşi spune că a încercat fără succes să apeleze la toate autoritățile competente.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

„Nu mai am bani de mâncare, nu mai am nimic. Stau cu foaia după mine. Nici cu foaia nu te mai crede nimeni”, mai spune femeia.

Geanina a înregistrat acest mesaj pe care altcineva l-a postat pe Facebook ca să o ajute. Peste 5.000 de oameni au comentat și alţi 19.000 au distribuit postarea. Comentariile sunt, însă, împărțite:

„Eu stau aproape, în Milano... Vă rog să mă puneţi în legătură cu ea...

O ajut eu!”

Citeste si: Zi neagră cauzată de coronavirus. Crește numărul persoanelor decedate în Spania

Dacă unii sunt solidari, mulți o condamnă: „Mă abţin să nu vorbesc urât. Şi eu am rămas fără muncă, am doi copii în țară, dar nu m-am riscat să plec! Peste tot se spune să stai unde eşti. În fine...”

Geanina nu este singura în această situație.

Sute de români trăiesc adevărate drame în ţările în care voiau să-şi construiască o viaţă nouă.

Citeste si: Motivul pentru care pacientii cu diabet sunt grav afectati de COVID-19

Le cer ajutorul autorităților să-i ajute să se întoarcă, iar mai multe curse umanitare, în special din Italia, au fost organizate până acum pentru ei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si