In mai putin de o luna, Sara va pleca impreuna cu familia intr-o vacanta pe litoralul românesc. Medic stomatolog de meserie, Sara stie ca zâmbetul conteaza întotdeauna, mai ales atunci când este pus in valoare de o culoare a buzelor cât mai naturala.

SARA MAKKI-CASAVELA, medic stomatolog: Am ales varianta de micropigmentare a sprancenelor cat si a conturului ochilori si a buzelor.

Este foarte practic, in concediu, la piscina, la strand, pe litoral, pot sa intru linistita in apa fara sa ma strsez ca se deterioreaza sau se strica machiajul.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Saloanele sunt pline in aceasta perioada de cliente care vor sa-si retuseze tatuajele
sau sa-si faca unele noi- special pentru a pleca in vacanta aratand perfect.

Din ce în ce mai multe femei pentru care rutina zilnica a machiajului a devenit un cosmar prefera sa apeleze la tehnicile tatuajului semipermanent.

Andreea Petrescu, dermopigmentist: Programarile de regula se fac cam cu doua luni inainte pentru ca procedura sa se poata vindeca si sa nu existe riscul unei infectii sau lucrarea sa nu se vindece frumos sau sa nu obtinem rezultatele pe care noi le dorim.

Pretul pentru un tatuaj al sprancenelor etse de 1000 de lei, insa include si retusul necesar la 6 saptamani. Pentru buzele perfect pigmentate doamnele scot din buzunar 1100 de lei, in timp ce pentru un contur al ochilor platesc 800 de lei.

Exista insa si contraindicatii. Cei care sufera de diabet, boli de inima, sau sunt alergici la metale si pigmenti ar fi bine sa nu recurga la niciun tip de tatuaj.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si