VIDEO | Terorizaţi de un evadat

Un deținut evadat din penitenciarul din Ploiești, și pe care polițiștii nu reușesc să-l prindă, le face viața amară localnicilor din mai multe sate din Prahova.

Author: A.M.S. miercuri 06 mai 2020 , 20:04

VIDEO | Terorizaţi de un evadat
VIDEO | Terorizaţi de un evadat
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

  De două săptămâni, bieții oameni tremură de frică la gândul că individul le-ar putea face rău, mai ales că în ultimele zile dă atac după atac. Intră noaptea în gospodării și fură tot ce-i pică în mână: mâncare, bani sau haine groase.

  Sub imperiul terorii trăiesc bieții oameni de două săptămâni de când Onorel Lupu a evadat din penitenciatul Ploiești. Individul pe care polițiști nu reușesc să pună mâna face ravagii- noapte de noapte- prin gospodăriile oamenilor din mai multe localități din Prahova.

  Citeste si: VIDEO| Pod prăbușit în timpul lucrărilor

  Atacurile sunt tot mai dese. Individul- probabil înfometat- fură orice. A golit frigiderele- a luat haine groase de prin gospodării- sticle de vin și țuică- dar și bani dacă a găsit. Aproape că nu e casă din acest sat în care să nu fi intrat cu forța.

  Oamenii sunt disperați și nu înțeleg de ce autoritățile nu pot să pună mâna pe evadat. Lupu are 41 de ani și a fost condamnat anul trecut pentru furturi- dar e cercetat și pentru că ar fi sechestrat o minoră de 13 ani.

  Citeste si: VIDEO| De sărăcie, au băut ”spirtul-otravă”. Mărturii cutremurătoare: ”E băutura săracului”

  Polițiștii din Prahova dau asigurări că individul este căutat cu efective mărite și că e doar o chestiune de timp până când va fi prins. Până atunci- localnicii nu au decât să încuie bine ușile caselor sau să stea de veghe noaptea ca să nu mai fie prădați.

  Citeste si: Românii care au consumat „spirtul-otravă”, mărturii cutremurătoare: „E băutura săracului”


  Abonează-te pe

  Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
  Te-ar putea interesa si