VIDEO| Torturată de iubitul fotbalist

Fosta iubită a unui fotbalist din liga a treia, o ieșeancă de 30 de ani, a primit ordin de protecție după ce le-a dezvăluit anchetatorilor la ce torturi ar fi supus-o individul.

Author: R.B. marți 23 iunie 2020 , 19:32

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Femeia susține că sportivul, cu 7 ani mai tânăr decât ea, ar fi sechestrat-o și ar fi umilit-o în propriul apartament. Țipetele ei au fost auzite de vecini- care au alertat poliția. Atenție, sunt detalii care vă pot afecta emoțional!

„M-a lovit din nou, m-a dezbrăcat cu forţa şi m-a târât prin casă, în timp ce mă înjura şi mă lovea!”- E mărturia terifiantă a tinerei

de 30 de ani care îl acuză că ar fi fost sechestrată și torturată de fotbalistul Andu Moisi, fostul ei iubit. Scenele descrise de ea s-ar fi derulat pe 5 iunie- când cei doi s-au dus la un grătar alături de mai mulți prieteni. După ce a consumat alcool, sportivul de 23 de ani a devenit brusc violent, le-a povestit femeia anchetatorilor. Ar fi lovit-o cu palma peste față de mai multe ori, de față cu toată lumea. Umilită și încremenită de spaimă- ea spune că a chemat un taxi să o ducă acasă. Însă bărbatul s-a dus val-vârtej după ea. O urmărire ca în filme pe străzile din Iași, care s-ar fi sfârșit cu violențe rare, în apartamentul fetei.
Ajuns acolo, fotbalistul i-ar fi distrus laptopul și telefonul mobil, apoi ar fi supus-o la episoade crâncene de tortură:

Citeste si: Bărbat arestat după ce a violat în repetate rânduri o fetiţă în vârstă de 12 ani

”M-a lovit din nou, m-a dezbrăcat cu forţa şi m-a târât prin casă, în timp ce mă înjura şi mă lovea. Nu voia să îmi dea drumul, iar eu plângeam şi ţipam foarte tare, astfel încât vecinii au fost cei care au sunat la 112, în toiul nopţii”

Tânărul a fost reținut de polițiști, iar după 24 de ore petrecute după gratii, judecătorii l-au pus sub control judiciar și au emis un ordin de protecție pentru fosta lui iubită. Concret, sportivului îi este interzis să o sune sau să se apropie de ea la mai puțin de 150 de metri.

Citeste si: Ultima oră! Care este starea de sănătate a tinerei de 17 ani care a fost incendiată de un criminal în serie

Cei doi tineri nu mai formau un cuplu din 2019. Se pare că motivul rupturii dintre ei ar fi fost tot comportamentul fotbalistului. De atunci el ar fi căutat-o în mod obsesiv ca să-și ceară iertare promițându-i că se va îndrepta, după cum le-a mărturisit ea anchetatorilor. Tot ea a recunoscut că în ultimele luni, s-au întâlnit tot mai des:

„În perioada stării de urgenţă am început să vorbesc cu el mai mult şi am acceptat să ne mai vedem, însă doar ca amici şi nu pentru a relua relaţia. Mă vizita în apartamentul meu!”

Andu Moisi a debutat în fotbal la Politehnica Iași, iar acum este jucător în liga a treia, la Aerostar Bacău. Cât despre violențe, din păcate, în România, sunt tot mai multe victime și tot mai puține cele care au curajul să ceară ajutor.

Citeste si: Adolescentă din oraşul Borşa, răpită de pe stradă!

Potrivit unei statistici făcute de specialiștii centrului Filia- 75 la sută din cazurile de violență domestică rămân neraportate.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si