VIDEO - Tot mai multe localități intră în scenariul roșu

17 localități din jurul Bucureştiului au intrat în acest weekend în scenariul roșu. Asta înseamnă că restaurantele, cinematografele și școlile s-au închis.

Iulian Ciurea, luni 01 martie 2021 , 20:24

Localități în scenariul roșu. Restaurantele, închise din nou
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Ne aflăm în comuna Popești Leordeni din județul Ilfov. Aici, potrivit datelor oficiale, rata de infectare este de 3,55 la mia de locuitori.

Iar localnicii sunt campioni la găsit scuze.

„Cine să fie de vină? Dumnezeu știe... altcineva cine credeți... Dacă așa a vrut Dumnezeu, așa dă”, cred unii.

Nici nu e de mirare că în această comună- transmiterea comunitară a atins un prag alarmant. După cum se vede în imagini- masca de protecție este opțională.

Localități în scenariul roșu. Restaurantele, închise din nou

„Trebuie să stăm în case. În situația asta, de mâncare cine ne aduce?”, spun unii.

Aceeași situație o întâlnim aproape peste tot. Nimeni nu poartă mască și mulți dintre cei intervievați nu știu că localitatea lor a intrat în

„Nu mai știm ce să facem, ba e așa, ba e așa... Te simți legat de mâini și de picioare”, spun oamenii.

În comuna Berceni, scenariul pare tras la indigo.

Pe lângă neregulile descoperite, o sală de jocuri de noroc din Berceni este deschisă.

„Scenariul roșu presupune ca restaurantele, cafenele, cinematografele și sălile de jocuri de noroc să fie închise. Însă realitatea din teren arată exact contrariul. De exemplu, la această sală de jocuri din Berceni există domni înăuntru care se joacă la păcănele”, relatează reporterul Kanal D.

Și Capitala e în pericol de a intra în scenariul roșu

Ne oprim şi în comuna 1 Decembrie. Aici- nimic străin față de ceea ce am văzut în localitățile vecine. Ce descoperim în plus sunt teoriile conspirațiilor.

17 localități din județul Ilfov au trecut în scenariul roșu. Școlile din aceste localități se închid, la fel și restaurantele, cafenelele, cinematografele și sălile de jocuri de noroc.

Și Capitala e în pericol de a intra în scenariul roșu după ce a înregistrat o ușoară creștere a ratei de infectare, care a ajuns acum la 2,48.Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Sindy l-a pus la punct pe Albert după ce au pierdut jocul de imunitate: „De când ieși... Sindy l-a pus la punct pe Albert după ce au pierdut jocul de imunitate: „De când ieși favorit...” Nu s-a mai putut abține și i-a spus totul în față!
spotmedia.ro
Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la... Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la Marea Neagră
spotmedia.ro
USR-PLUS îl preferă pe Ludovic Orban? Miuța din curtea școlii USR-PLUS îl preferă pe Ludovic Orban? Miuța din curtea școlii
b1.ro
Scandal cu fostul ministru al Sănătăţii: Vlad Voiculescu l-a enervat atât de mult pe... Scandal cu fostul ministru al Sănătăţii: Vlad Voiculescu l-a enervat atât de mult pe Cristian Tudor Popescu, încât gazetarul a plecat din emisiune (VIDEO)
infoactual.ro
CTP, ironii la adresa lui Vlad Voiculescu: „Eu nu văd decât eforturi din partea lui de... CTP, ironii la adresa lui Vlad Voiculescu: „Eu nu văd decât eforturi din partea lui de a face mult rău”
infoactual.ro
Horoscop Nostradamus: SINGURA zodie protejată de Univers Horoscop Nostradamus: SINGURA zodie protejată de Univers
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si