VIDEO- Val de artiști infectați cu COVID-19

Viorica de la Clejani - Elena Merișoreanu și fostul primar al Capitalei - Sorin Oprescu - sunt internați pe secția de boli infecțioase - după ce au luat covid. Artista de muzică populară și politicianul erau vaccinați cu ambele doze. Surse medicale spun că starea lor de sănătate este acum stabilă.

Author: Andreea Bolocan duminică 19 septembrie 2021 , 19:39

Mai multe vedete s-au infectat cu COVID-19internate la Bals
Mai multe vedete s-au infectat cu COVID-19
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

În ce stare se află Viorica de la Clejani

Viorica de la Clejani a ajuns la spital în urmă cu câteva zile, după ce a început să se simtă rău. Acolo, medicii de la Institutul  Matei Balș au diagnosticat-o cu covid-19. Artista nu s-a imunizat încă, iar  în urma cu câteva luni, a punctat faptul că va face vaccinul doar în cazul în care va fi obligată. De pe patul de spital- artista de muzică lăutărească ne-a transmis un mesaj:

”Sunt bine, am o formă ușoară, Slavă Domnului, iar medicii sunt de părere că mă voi recupera rapid. Îi mulțumesc lui Dumnezeu, Ioniță și copiii noștri sunt sănătoși. Ca orice om civilizat și conștient de pericol, m-am prezentat urgent la spital încă de la primele simptome, am luat boala din pripă și parcursul este unul optimist! Vă rog și pe

voi să procedați la fel, să mergeți cu toată încrederea și să solicitați ajutor medical în timp util! După o scurtă perioadă de recuperare, ne vom revedea sănătoși și voioși, la evenimente! Până atunci, să vă țină Dumnezeu în paza Lui și să vă dea sănătate și o vacă bună cu lapte! Cu prietenie și gând bun, aceeași Viorica de la Clejani ”.

Citeste si: Fostul primar al Capitalei, Sorin Oprescu, a fost diagnosticat cu COVID-19. În ce stare se află acesta

Și cântăreața de muzic populară, Elena Merișoreanu, se află pe mâinile medicilor de la Matei Balș după ce s-a confirmat că este purtătoare a virusului. 

”Nu mai știu ce să mai cred și cu vaccinul ăsta. Nu credeam că mă mai îmbolnăvesc dacă l-am făcut. Cred că mai mult de 50 la sută sunt aici cu vaccinul făcut. Nimeni nu poartă mască, nimeni nu se protejează, nimeni nu-ți păstrează distanța, toată lumea vine aproape să facă poze, să te sărute, să te strângă în brațe. De unde știi de unde l-ai luat?”, a declarat prin telefon Elena Merișoreanu.

Se pare că totul a debutat ca o banală răceală,- după care starea i s-a agravat... Culmea, artista s-a vaccinat cu schema completă.

”Dacă veneam de la început poate era mult mai bine. Dar eu nu mi-am dat seama decât în momentul în care nu am mai simțit gustul la mâncare și nu am mai avut miros deloc. I-aș sfătui pe toți care fac scandal că nu vor să facă, că nu poartă mască...Ba da, să fie mai prudenți, pentru că boala e foarte parșivă, am văzut mult tineret aici”, a mai spus Elena Merișoreanu la telefon.

Citeste si: Românii încep să se teamă de valul 4: crește numărul de vaccinări

În spitalul Matei Balș nu sunt locuri libere pentru cei bolnavi

”Vreau să vă spun că este îngrozitor de aglomerat. Nenorocirea e că nu sunt locuri.”, a încheiat Elena Merișoreanu.

Într-un alt salon de la Matei Balș e și fostul primar al Capitalei, Sorin Oprescu, diagnosticat tot cu COVID-19. Potrivit unor surse medicale- starea lui este stabilă și primește tratament... Și el era vaccinat anti-covid  cu schema completă.

În această după amiază și Loredana Groza a transmis un mesaj ce a stârnit îngrijorare. Cântăreața s-a fotografiat în ambulanță- semn că și ei i s-a făcut rău. Lângă poză a scris că totul e bine- dar e neclar ce probleme de sănătate are.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si