VIDEO - Violator în serie, vânător prin aplicație

Şoferul cu apucăturile unui obsedat sexual - care vâna prin aplicatia de ride-sharing, a mai făcut o victimă! Sunt, în acest moment, 3 femei abuzate sexual de acest individ, şi asta pentru că, deşi aveau o plângere pe masă, poliţiştii au reuşit să îl captureze mult prea târziu!

Author: R.I. marți 01 septembrie 2020 , 20:02

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Cu apucăturile unui obsedat sexual, dar protejat de-o imagine care îl recomandă ca fiind de încredere în fața clienților, șoferul care a încercat să violeze două femei, utilizatoare ale serviciului de ridesharing, ar mai fi făcut o victimă!

Cea care a scăpat cu fuga l-a denunțat pe individ la compania de ridesharing, însă de-acolo nimeni n-a luat vreo măsură împotriva șoferului partener.

Liber să vâneze și alte victime prin aplicație, individul a profitat de încă o femeie. Chiar și cu plângerea pe masă, polițiștii au reușit să-l captureze abia după ce a făcut a treia victimă.

Citeste si: VIDEO- Ucis sub privirile iubitei

Fata despre care s-a aflat abia acum ar fi fost prima dintre cele trei agresate și a chemat mașina, prin aplicație, din fața unui hotel. La comandă, a răspuns prompt chiar individul, iar clienta s-a urcat rapid în mașină, fără să bănuiască ce-o așteaptă.

În timpul cursei, șoferul a jignit-o și i-a făcut propuneri indecente, iar tânăra a coborât- șocată- când mașina a încetinit la semafor.

N-a vrut să-l lase să scape nepedepsit. Surse din poliție dezvăluie că fata a contactat imediat compania de ridesharing care însă n-ar fi luat măsuri ca să-i blocheze accesul la aplicație șoferului acuzat. Mai mult, nici nu l-au dat pe mâna poliție. La o săptămână după prima victimă, individul a tras de-o altă clientă, ca s-o violeze:

Nicio secunda tânara nu a bănuit că va pica în plasa unui șofer cu apucături bolnave. Când a cerut cursa clienta a primit numele și numărul de înmatriculare al mașinii, lucru care se întâmplă în cazul tuturor comenzilor. În plus, barbatul avea toate documentele necesare afișate în parbriz- asa cum cere legea.

Citeste si: Greșeala fatală făcută de iubita lui Gicuţă din Apărători, după ce a fost băgată în portbagaj pentru a-i da foc- kanald.ro

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO- Sinucidere învăluită în mister

Prea tulburată ca să înțeleagă ce i s-a întâmplat, cea de-a două victimă a mers la secția de poliție a sectorului 1 abia după câteva ore. Plângerea ei n-a fost înregistrată pe motiv că faptele s-au petrecut în sectorul vecin și deci intră sub incidența secției 2.

După aproape 7 ore de la tentativa de viol, polițiștii au început verificările- au sunat la compania de ridesharing și au aflat ce număr de înmatriculare trebuie să caute însă n-au dat de suspect până dimineața, când au mai aflat de-o victimă.

O tânără a sunat la 112 speriată că șoferul chemat prin aplicație a încercat s-o violeze. Chiar dacă acuzațiile sunt grave, firma prestatoare de servicii de transport despre care vorbesc anchetatorii n-a oferit- până în acest moment- un punct de vedere:

Practic, orice posesor al unui permis de conducere și cazierul curat, își poate depune actele la una sau mai mult firme prestatoare de servicii de ridesharing. În funcție de numărul contractelor de colaborare în baza cărora lucrează, șoferul poate prelua comenzile de pe una sau mai multe aplicații. Deocamdată, anchetatorii se feresc să spună, oficial, numele aplicației prin care a fost chemat șoferul în cauză.

Citeste si: VIDEO- Gemene dispărute după o ceartă cu mama

Citeste si: „A aruncat benzină pe mine.” Oana Lis, despre copilăria ei. Vedeta a trăit clipe de coșmar- kfetele.ro

Citeste si: Expresia nefericii de pe chipul lui Ben Afleck la Premiile Grammy 2023 a provocat isterie în rândul fanilor! Internauții au lansat glume pe seama apariției actorului- radioimpuls.ro

Șoferii parteneri sunt obligați ca printre documentele necesare să aibă un aviz psihologic. Psihiatrii îl consideră a fi "un test de formă".

“Examinarea asta medicală, atât cea inițială pentru obținerea permisiului, cât și cea pericodică și cea pentru angajare în transport e super flu, la fel și examenul. Examenele psihologice sunt de o simplitate, de un penibil. Niște teste de grădiniță: labirintul, uite unde începe ațica, unde e pătrățica. Nu are de a face cu personalitatea omului”, explică Diana Cârjaliu, psihiatru. 

În lipsa unor teste serioase, cei cu boli psihice sunt imposibil de identificat. Mânați de apucături bolnave, profită de breșele din lege, ca să găsească victime:

Putem vorbi despre o persoană care și-a ales special acest job care îi permite să interacționeze cu mai multe persoane și de sex feminin? „Da, este foarte posibil să fie așa. Asta se întâmplă și cu pedofilii, care își aleg activități în care au contact cu copiii”, consideră specialistul psihiatru.

Individul are 39 de ani și locuiește în apropiere de Capitală. Până la trimiterea în judecată, va rămâne în arest preventiv.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si