VIDEO - Vortexul polar aduce gerul năpraznic și viscolul peste România

Un soare cu dinți s-a arătat - astăzi - numai ca să prevestească gerul năpraznic și viscolul de la noapte. Vom îndura temperaturi mai mici cu până la zece grade

Iulian Ciurea, joi 14 ianuarie 2021 , 19:30

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Viscolul s-a pornit încă de azi-noapte în vestul țării și a cufundat acest sat de munte din Bihor, în troiene. Gardurile abia se mai zăresc, iar potecile au dispărut cu totul sub zăpadă.

Ce vedem ar putea fi consecința ciclonului format la Polul Nord, care s-a rupt deasupra Europei - inclusiv peste țările cu climă caldă, a împrăștiat ger și zăpadă! Cât de rece și cât de puternic va fi, aflăm începând din această noapte, când vortexul polar va mușca serios din termometre.

Gerul și viscolul aduse de vortexul polar vor ține câteva zile

Meteorologii spun că de mâine până duminică, vom avea temperaturi cu minus, chiar și ziua! Ninsorile se vor opri, spun specialiștii, dar când... rămâne de văzut:

„Bine că ne-a ferit Dumnezeu de uragane și alte treburi”, glumesc oamenii.

Acolo unde a nins fără încetare, măcar câteva ore, zăpada s-a așternut pe șosele. Șoferii care au avut drum dinspre Cluj spre Gherla au fost nevoiți să circule cu viteză redusă.

„Groaznic! Ninge încontinuu de mai bine de o oră și drumarii nu sunt nicăieri!”, spun șoferii.

În stațiunile montane, în schimb, ninsoarea aduce bucurie. La Arieșeni, de pildă, totul e alb.

 

 


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
„Survivor Romania” a plasat  Kanal D pe podium, cu peste trei milioane de privitori!... „Survivor Romania” a plasat Kanal D pe podium, cu peste trei milioane de privitori! Costi Ionita, eliminat din competitie! Aseara Faimosii au iesit invingatori cu un scor zdrobitor, de 10-1
demamici.ro
Bebeluș cu două capete, născut la spitalul Elias din București | Demamici.ro Bebeluș cu două capete, născut la spitalul Elias din București | Demamici.ro
b1.ro
Ion Țiriac și-a uitat două mașini Ferrari într-un garaj din Munchen, timp de 10 ani. Ce... Ion Țiriac și-a uitat două mașini Ferrari într-un garaj din Munchen, timp de 10 ani. Ce s-a întâmplat apoi E DE NECREZUT!
monitorulcj.ro
Clujul a ieșit din „ZONA ROȘIE” de infectare cu COVID-19. Rata de incidență a scăzut! Clujul a ieșit din „ZONA ROȘIE” de infectare cu COVID-19. Rata de incidență a scăzut!
infoactual.ro
Părintele Cleopa: De trei ori fericit este creştinul care mulţumeşte lui Dumnezeu în... Părintele Cleopa: De trei ori fericit este creştinul care mulţumeşte lui Dumnezeu în toată vremea pentru binefacerile Lui
infoactual.ro
Previziunile runelor pentru 25-31 Ianuarie. O zodie are câștig pe toate planurile! Previziunile runelor pentru 25-31 Ianuarie. O zodie are câștig pe toate planurile!
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si