„România este țara campioană pe națiuni la mondialele de Kempo care au avut loc în Antalaya, Turcia, în urmă cu o lună. Competiția sportivă de mare anduranță i-a pus la grele încercări pe sportivii români, care au reușit să se întoarcă acasă campioni mondiali, cu multe medalii de aur. Alături de noi sunt Yani Zaharia, multiplu campion mondial la Kempo și Amatto Zaharia, președintele Federației Române de Kempo”, a transmis Cristina Dorobanțu.

Citește și: VIDEO- Yamato Zaharia, multiplu campion mondial la kempo, are un nou tatuaj! „Este un samurai demon pentru că arată și latura mea rea”

La aceasă competiție au participat 1.100 de sportivi

Yani Zaharia vorbește despre cum a simțit el această competiție. În cadrul acestei ediții de mondiale au participat 1.100 de sportivi din 56 de țări. România a reușit să termine pe primul loc, fiind în fața Turciei, națiune care a obținut poziția cu numărul doi a clasamentului.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citește și: Tensiuni, încrâncenare și emoții la "Insula de 1 milion". Marius a fost salvat de Ana, iar Giani se află în pericol de eliminare

De asemenea, sportivul a vorbit și despre cum s-a pregătit pentru acest campionat mondial, dar și despre competițiile la care vrea să participe în viitorul apropiat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si