Așezat confortabil într-un fotoliu, în mijlocul curții sale imense, care depășește 300 de metri pătrați, şi... acompaniat doar de statuile amplasate în fântâna arteziană, afaceristul i-a așteptat nerăbdător, dar extrem de relaxat, pe cei de la DSP.

Până la momentul decisiv, Viorel Cataramă ne-a povestit cu ce își omoară timpul, izolat, singur în întreaga sa vilă de pe malul lacului Snagov, după ce sotia lui, medicul Adina Alberts, şi fetiţa, l-au lăsat singur în casă, de teamă să nu se pună şi ele în pericol.

Citeste si: Planul incredibil prin care Italia încearcă să depășească această perioadă grea. Ce a decis guvernul

”Mi-am adus aminte de studenție! Sunt obligat să-mi spăl vesela, să-mi spăl tacâmurile pentru că nu poate intra nimeni în contact cu mine... sunt obligat să dau cu aspiratorul!”, a spus Cataramă.

Aşa că omul de afaceri nu poate spune că s-a plictisit in săptămâna care a trecut de când i-a pupat si îmbrăţişat pe locuitorii din focarul de la Bărbuleşti.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

A făcut-o ca să demonstreze că nu se infectează, deşi amenda nu a întârziat să apară.

Citeste si: Viorel Cataramă, atac dur la adresa guvernanților: ”Dacă nu ar exista banul public, ar fi muritori de foame” EXCLUSIV

”Ultimele zile m-am simțit bine, uitați! Tot timpul eu m-am monitorizat cu două aparate, pentru temperatură și pulsoximetru care este pentru concentrarea de oxigen în sânge! Nu am luat niciun medicament, nu am făcut alte proceduri, am fost în contact cu soția mea care este și medic și pot să vă spun că astăzi mă simt foarte bine!”, a mai declarat Cataramă.

Rezultatul testării de covid 19 este singurul care va spune, însă, adevărul până la capăt.

Zis și făcut! Viorel Cataramă a urmărit cu atenție indicațiile primite de la medic, și acompaniat de susurul fântânii arteziene din colțul său de rai, a început să completeze o serie de formulare.

”Sunt încrezător că nu voi păți nimic, sunt încrezător că lucrurile vor reveni la normal”, a mai spus Cataramă.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Citeste si: Așteptarea a luat sfârșit! Viorel Cataramă a aflat rezultatul testului pentru COVID-19. A reușit sau nu să se infecteze?

Decizia sa socantă pentru mulți, de a incerca să se infecteze, a fost salutată însă de către Olivia Steer:

”Ce poveste fabuloasă, demnă- aş zice- de scenariul unui film premiat cu Oscar, pentru cea mai bună peliculă, şi regizat, sper, de un regizor român, care n-a căzut păcălit în capcana depresiei”.

”Este poziția unui patriot și demonstrează exact ce am spus eu înainte, că din ce în ce mai multe persoane din România, inclusiv persoane mediatizate, formatori de opinie, jurnaliști, analiști îmi dau dreptate”, a declarat Cataramă.

Potrivit primelor teste, fostul senator liberal nu are anticorpi de coronavirus, însă marja de eroare este mare la aceste teste rapide, ca si probabilitatea unui rezultat fals negativ sau fals pozitiv.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si