Videochatul, ocupatia la care tinerele apeleaza sa faca bani repede! Dramele ascunse din spatele acestei "meserii". Ce a patit aceasta tanara, suspecta de cancer
Actual

Videochatul, ocupatia la care tinerele apeleaza sa faca bani repede! Dramele ascunse din spatele acestei "meserii". Ce a patit aceasta tanara, suspecta de cancer

Alexandra Chiric
17 sep 2016

O tanara suspecta de cancer, care nu are cu ce sa isi plateasca tratamentul, a apelat la aceasta modalitate de a face rost de bani. Doar ca drama ei este mult mai mare.

Program felxibil, conditii de lux si castiguri de mii de euro. Cu astfel de promisiuni le ademensc patronii de astfel de firme pe tinere. Doar ca e prea frumos ca sa fie adevarat.

Aceasta tanara a avut planuri marete, insa a avut parte numai de nenorociri. Tatal i-a murit, iar casa i-a ars. A fost data afara din casa bunicilor, asa ca a nevut nevoie de bani. Ideea fostului iubit a prins repede contur, iar o prietena a convins-o ca poate face videochat. La inceputul totul pare sa fie in regula, iar barbatii o cautau. Doar ca, in realitate, lucrurile nu stateau chiar asa.

„Mi s-a spus ca eu nu am voie sa le cer banii, ca nu am voie sa reziliez constractul. Mi-au dat 30 de lei, in loc de 100 de lei. Mi-au zis ca voi avea salariul minim pe economie in contract. Practic, faceam evaziune fiscala impreuna”, povesteste ea.

Pentru a face bani, trebuia sa stea ore in sir in fata camerei web. A ajuns sa se drogheze pentru a face fata. „Eram nefericita cu alegera mea”.

Ceea ce semnase nu ii oferea nicio protectie. "Cam toata lumea stie ca in domeniul asta oamenii de trag in piept, pentru ca au nudurile tale si se poate”, povesteste tanara.

Tanara sustine ca si-a cautat numeroase locuri de munca, insa toate ofereau salariul minim pe economie.

A descoperit ca este suspecta de cancer, iar pentru ca nu avea nu contract de munca nu i se deconta nici analizele, nici tratamentul. A ajuns la a treia firma de videochat.

Cand credea ca nu are ce sa se mai intampla rau, un client i-a spus ca internetul e plin cu poze cu ea indecente. „Mi-a dat un link si erau poze cu mine. Eram in toata splendoarea”. Ea crede ca una din firme se foloseste in continuare de imaginea ea.

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook