Tehnologia pentru jucarii sexuale se imbunatateste constant si domeniul de dezvoltare este in plina expansiune. Scopul este acela de a obtine inovatii in domeniul jucariilor sexuale cu un aspect fabulos.

Acest lucru se poate vedea cu usurinta in magazinele care comercializeaza astfel de produse, si o expresie clara a tehnologiei moderne implementata pe jucariile sexuale este cu siguranta LoveIsland un sexhop in Bucuresti unde poti gasi cele mai moderne si sofisticate tehnologii cand vine vorba despre jucarii sexuale sau accesorii pentru ele.

Fleshlight a fost echipat cu un atasament special denumit Vstroker. Scopul acestuia este de a monitoriza miscarea si de a o transfera in unitatea USB care este conectata la calculator. Specialistii explica faptul ca brandul a colaborat cu site-ul de videochat Flirt4Free pentru a oferi serviciile interactive si astfel s-a obtinut o experienta sexuala virtuala care permite clientilor sa se implice fizic si sa comune mai intens prin intermedil internetului.

Acest tip de tehnologie reprezinta cu siguranta viitorul jucariilor sexuale. De-a lungul timpului au existat mai multe etape de evolutie a jucariilor sexuale. Intre timp totul s-a focalizat pe interactiunea dintre jucarii sexuale, electronice si calculatoare. Studiile arata ca cel putin unul din 10 americani recunoaste ca utilizeaza telefonul in timpul sexului, si asta inseamna ca toate gadgeturile sexuale trebuie sa fie din ce in ce mai evoluate pe scara larga.

O evolutie in acest domeniu este inevitabila. Pe masura ce tehnologia avanseaza cuplurile curajoase vor avea tot mai multe optiuni si pentru pasionatii de tehnologie  acest lucru este un avantaj considerabil.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Pe masura ce tehnologia este tot mai avansata si ofera noi optiuni este evident ca si efortul depus pentru producerea acestor jucarii este mai mare si sunt implicate mai multe persoane in acest demers. Jucariile noi sunt inventate si produse in mod constant de catre producatori si de catre designerii independenti si multe dintre cele mai recente evolutii sunt reprezentate de piese high tech care au componente foarte avansate.

La conferinta XBIZ s-au prezentat doua produse lansate recent care reprezinta un nou standard pentru relatii sexuale intense.

Primul astfel de produs este Onyx, o jucarie sexuala eleganta de culoare neagra si echipata cu senzori exteriori, inele interne contractante si un manson de tipul Fleshlight. Al doilea este Pearl, un vibrator confectionat din silicon alb si moale care daca este mangaiat, lins sau inserat trimite semnale prin conexiune Bluetooth printr-o platforma de vieo chat, creand o experienta sexuala nuantata in timp real.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Desi sunt excitante jucariile pot parea inca relativ limitate si de aceea scopul este acela de a aduce imbunatatiri constant prin nenumarate cercetari in care se aloca fonduri considerabile.

Onyx spre exemplu nu poate controla ceea ce se intampla cu Pearl insa producatorul spune ca va actualiza software-ul astfel incat Onyx sa poata controla si vibratiile din Pearl si sa isi depaseasca limitele.

Mai multi desgineri constata evolutia acestei tehnologii. Se preconizeaza ca in minim 5 ani dispozitivele Onyx vor avea  inca 4 sau 5 generatii scoae care se vor asocia cu medii de realitate virtuala pentru a oferi experiente remarcabile si complexe, si cat mai apropiate de realitate.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si